Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves lánynak megkérheti a kezét a 22 éves barátja?
Figyelt kérdés
ez túl korai volna?
2,5 év után?
2014. dec. 13. 11:50
21/26 anonim válasza:
Miét ne kerhetné? Felnőtt emberek. Akár őssze is házasodhatnak
Ennyi idősen költöztünk össze (22) a férjemmel.
Az más kérdés, hogy szerintem házasodni korai ennyi idősen, de a lánykérés nem mindenkinel azt jelenti, mint. Nalunk, a mi értékrendünkben --> lánykerés= az esküvő dátumának kitűzése, és szervezésének kezdete,
Egyrészt szerintem érdemes minimum 1 évet együtt élni, furcsa dolgok tudnak kiderülni ilyenkor..
A szülőknek pedig nem hiszem hogy oylan szinten közük lenne a dologhoz, hogy joguk lenne beleszólni. Ha igen, akkor két gyekről beszélünk, nem felnőttről, az életkoruk ellenére, gyerkek pedig még ne gondolkodjanak házasságon
22/26 A kérdező kommentje:
igen úgy gondolom én is hogy ha már felmerült bennem h korai -e nyílván az :D nem baj, mert minden válasz érdekel.
2014. dec. 14. 10:18
23/26 anonim válasza:
Engem egyetem előtt jegyzett el a barátom, tehát 19 évesen, ő 20 volt. Most másodévesek vagyunk és az egyetem után szeretnénk összeházasodni. Utána pár évre rá pedig gyereket. 1 éve együtt lakunk már. 21/L
24/26 A kérdező kommentje:
azta :) gratulálok nektek! :))
2014. dec. 14. 22:30
25/26 anonim válasza:
Aki korán megleli élete párját, az le van pontozva, mert ezek az emberek magukból kiindulva azt hiszik, hogy 20-25 éves kor között komolyra fordítani egy kapcsolatot nem tudnak, mivel akkor még ők sem tudtak az éretlenségük miatt... Attól, hogy ezek az emberek abban az időben még éretlenek, faragatlanok voltak és halomra járták az éjszakát (esetleg a mai napig és még ők is most fiatalok és nem érzik az éretlenségük miatt erre készen magukat), még az adott fiatal személyek lehetnek felelősségteljes, érett gondolkodású emberek már ilyen fiatalon is, akármennyire hihetetlen! :D
26/26 anonim válasza:
Mindenki le van pontozva, nem tudom mennyire tűnt fel. Mellesleg a házasság egy hivatalos dolog, ahhoz nem csak az kell, hogy megtaláld életed párját. Ha mind a ketten 17 évesek vagytok és a szüleitek tartanak el, akkor marhára semmi értelme sincs a házasságnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!