Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 21 éves lánynak megkérheti a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 éves lánynak megkérheti a kezét a 22 éves barátja?

Figyelt kérdés

ez túl korai volna?

2,5 év után?

2014. dec. 13. 11:50
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
42%
En azt gondolom hogy ha nincs tervbe 1even belul hazassag, akkor hulyeseg..
2014. dec. 13. 12:28
 12/26 anonim ***** válasza:
79%

El szeretnéd őt venni? Belátható időn belül? (értem ezalatt, hogy nem majd egyszer...)

Ha igen, akkor van értelme.

Ha csak azért, hogy "szintet lépjen" a kapcsolat, akkor semmi.

Eljegyzés azért szokott lenni, mert a férfi (és előzetes beszélgetések alapján a nő is) eldöntötte, hogy ő a párjával szeretné leélni az életét, összekötné vele az életét.

Ha te így érzed, hajrá.

2014. dec. 13. 12:44
 13/26 anonim ***** válasza:
65%

Én 21, férjem 23 volt, amikor összeházasodtunk, előtte kb. 1 évvel kérte meg a kezem. És ez nem 30, hanem csak 2 éve volt :)

Viszont hozzá tartozik, hogy már együtt laktunk, külön a szülőktől, így gyakorlatilag addig is "élettársakként" éltünk, a házasság "csak" hivatalossá tette a kapcsolatunkat. Nyilván, ha a szülőknél éltünk volna, esetleg nem is együtt, akkor más lett volna a helyzet. Szerintem ez egy nagyon szép gesztus, ha tényleg komolyan vele akarod leélni az életed, egyáltalán nem korai, ha tart már ott a kapcsolatotok! Viszont legalább fejben tűzzétek ki az esküvő időpontját is, mert ha belátható időn belül (mondjuk 1-2 év) nem házasodtok össze, akkor nem tükröz túl sok komolyságot. Nem olyan ritka egyébként "fiatalon" házasodni, mint sokan hiszik, csak manapság tényleg kicsit kitolódott sokaknál, de nem kell mindenben a tömeget követni :)

2014. dec. 13. 12:52
 14/26 A kérdező kommentje:
én nem szeretném őt elvenni. :D ő szeretne elvenni engem én vagyok a lány. bocsánat ez lemaradt
2014. dec. 13. 12:59
 15/26 anonim ***** válasza:
76%
Nekem 19 évesen kérte meg a kezemet a férjem, és nem 30 éve volt, hanem öt. Ha valaki fiatalon találja meg azt akivel le tudná élni az életét, akkor nemtudom miért kellene 40 éves koráig várnia és főleg MIRE? :D
2014. dec. 13. 16:37
 16/26 anonim ***** válasza:
0%

Azt is tudod hogy kb mikor lenne esküvő? Csak mert ha úgy vagy vele, hogy most megkéred, és "majd" elveszed, annak nincs sok értelme....Az eljegyzés azt jelenti, hogy belátható időn belül szeretnétek összeházasodni, nem azt, hogy villoghattok a facebookon.

Ha ötleted sincs mikor vennéd el, akkor teljesen komolytalan az egész.

2014. dec. 13. 18:44
 17/26 anonim ***** válasza:
Nem láttam a korábbi választ:), azt hittem te vagy a férfi.
2014. dec. 13. 18:46
 18/26 A kérdező kommentje:

Nem nem :D NŐ vagyok!! :D :)

elnézést ez tényleg lemaradt már az elején.

de úgy gondolom, hogy bár korai ezen gondolkodni, de a barátomnak komolyabb elképzelései vannak efelől, mint nekem, csak én erről nem merek vele így nyíltan beszélni, hogy mikor.

mert szoktnk ilyenekről természetesen, hiszen közösen tervezzük a jövőnket, és ha megkérné egyszer a kezem, biztos vagyok benne, hogy nem csak úgy tenné, hanem ő már eltervezte ezt a fejébe, mit mikor és hogyan. :)

2014. dec. 13. 20:53
 19/26 A kérdező kommentje:
fejében*
2014. dec. 13. 20:53
 20/26 anonim ***** válasza:
Megkérheti, nem tiltja semmi. De míg ez felmerül kérdésként, akkor az a válasz hogy nagyon korai. Bocs, de tényleg így gondolom. Csak akkor van értelme, ha TÉNYLEG gondolkodtok záros határidõn belül esküvõn.
2014. dec. 13. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!