Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 21 éves lánynak megkérheti a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 éves lánynak megkérheti a kezét a 22 éves barátja?

Figyelt kérdés

ez túl korai volna?

2,5 év után?

2014. dec. 13. 11:50
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
70%
Természetesen megkérheti. Nem túl korai.Feleségem 22 évesen anya én 24 évesen apa voltam. Nem most volt!
2014. dec. 13. 11:55
 2/26 anonim ***** válasza:
68%

Kérni lehet...

A szülei meg kérdezhetnek egyet- mást: további terveitek, önfenntartás módja,esküvő várható ideje,stb. Innen nem tudhatjuk a válaszaidat, de ezek fontosabb infók lehetnek, mint az eddig együtt eltöltött időtök.

2014. dec. 13. 11:56
 3/26 anonim ***** válasza:
12%
A leánykérés még nem esküvő, viszont jelzi a házassági szándékot, ami egy következményekkel járó, felelősséget igénylő döntés. Ha már dolgoztok és/vagy együtt éltek vagy kilátásban van az összeköltözés (nem egyikőtök szüleinél..), akkor persze, megkérheti. Egyébként pedig komolytalan dolog, ameddig nem léptetek ki az önfenntartó életbe, addig felelőtlenség életre szóló fogadalmakat pufogtatni.
2014. dec. 13. 12:04
 4/26 anonim ***** válasza:
28%

Megkérheti, de manapság ez nem igazán normális. Szerintem akkor kéne ezt tenni, amikor már van valami egzisztenciátok. Értem ezalatt a stabil munkahelyet és akkora fizetést, amiből már ketten el tudtok lenni egy albérletben. (Illetve ha a szülők összedobnak egy lakásra valót, akkor legalább fenn tudjátok magatokat tartani.)

Ha engem kérdezel, szerintem korai.

2014. dec. 13. 12:04
 5/26 anonim ***** válasza:
21%
Meg, csak sok értelme nincs, az ilyen kapcsolatok 99,9%-ából nem lesz házasság.
2014. dec. 13. 12:08
 6/26 anonim ***** válasza:
62%
Miért lenne korai? Teljesen optimális kor.
2014. dec. 13. 12:08
 7/26 anonim ***** válasza:
26%

Jegyben jarhattok, de szuloknel majd lakni nagyon kemeny kunfliktusokat gerjeszt, foleg 2 no kozott, akkor is, ha anya-lanya. Ferfikent gondolj bele a gyakori szexbe, illetve nokent is, hogy alig tudsz majd meztelenkedni a szulok vagy anyosek lakasaban :) Tobbek kozt emiatt is kell egy kulon lakas, egy kicsit tavolabb mindket szulotol.

Elnezest a magyar betuk hianyaert.

2014. dec. 13. 12:11
 8/26 anonim ***** válasza:
44%
Ja, teljesen optimális kor volt 30 éve. Ma nem az.
2014. dec. 13. 12:11
 9/26 A kérdező kommentje:

igen ezzel egyetértek, hogy 30 éve optimálisabb lehetett mint manapság:)

szeretem, hogy ilyen kérdésre mindig jönnek a válaszok :)

2014. dec. 13. 12:16
 10/26 anonim ***** válasza:
43%
szerintem üres gesztus ennyi idősen, ennyi járás után. ettől függetlenül persze, megkérheti, ha ők ettől lesznek boldogok
2014. dec. 13. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!