Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves lánynak megkérheti a kezét a 22 éves barátja?
ez túl korai volna?
2,5 év után?
Kérni lehet...
A szülei meg kérdezhetnek egyet- mást: további terveitek, önfenntartás módja,esküvő várható ideje,stb. Innen nem tudhatjuk a válaszaidat, de ezek fontosabb infók lehetnek, mint az eddig együtt eltöltött időtök.
Megkérheti, de manapság ez nem igazán normális. Szerintem akkor kéne ezt tenni, amikor már van valami egzisztenciátok. Értem ezalatt a stabil munkahelyet és akkora fizetést, amiből már ketten el tudtok lenni egy albérletben. (Illetve ha a szülők összedobnak egy lakásra valót, akkor legalább fenn tudjátok magatokat tartani.)
Ha engem kérdezel, szerintem korai.
Jegyben jarhattok, de szuloknel majd lakni nagyon kemeny kunfliktusokat gerjeszt, foleg 2 no kozott, akkor is, ha anya-lanya. Ferfikent gondolj bele a gyakori szexbe, illetve nokent is, hogy alig tudsz majd meztelenkedni a szulok vagy anyosek lakasaban :) Tobbek kozt emiatt is kell egy kulon lakas, egy kicsit tavolabb mindket szulotol.
Elnezest a magyar betuk hianyaert.
igen ezzel egyetértek, hogy 30 éve optimálisabb lehetett mint manapság:)
szeretem, hogy ilyen kérdésre mindig jönnek a válaszok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!