Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm 16 éves, és a 19 éves barátja eljegyezte. Hogy tudnám kicsit észhez téríteni?
Először is:ez nem divateljegyzés, komolyan gondolják.
Nem szeretném megmondani a barátnőmnek, hogy mit csináljon, de szeretném,ha előjönne a rózsaszín ködből, és reálisan látná a dolgokat.Ő és a barátja két éve vannak együtt, de folyton veszekednek, már négyszer-ötször szakítottak, a srác folyton leellenőrzi, körülbelül nem beszélhet más fiúkkal.Mindketten megcsalták már a másikat.Ettől függetlenül látszik, hogy nagyon szeretik egymást.De szerintem ez azért így túl korai...félek, hogy nem lesz jó vége.
Tényleg nem akarom megmondani a barátnőmnek, hogy mit csináljon, mert az ő dolga, az ő élete, de szeretném valahogy tudatni vele, hogy szerintem ennek nagyon rossz vége lesz.Hogy tehetném ezt meg?
18 év alatt szülő beleegyezése kell a házassághoz.
No para.
Hát, első vagyok.
Szomorúan látom, hogy le vagyok pontozva, pedig ilyet tényleg csak azok csinálnak. Szülni még nem akar ?
Nem a te életed, ne görcsölj rajta. Mondd el neki a véleményed, hogy szép és jó, de lenne még ideje stb.
Egyébként meg mi van, legfeljebb elválnak, ha már hozzáment. Csak legalább gyereket ne csináljanak még.
Egyébként 16 évesen nem olyan egyszerű házasodni.
Eljegyzésnek meg igazából nincs jelentősége, bármikor fel lehet bontani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!