Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A barátnőm 16 éves, és a 19...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm 16 éves, és a 19 éves barátja eljegyezte. Hogy tudnám kicsit észhez téríteni?

Figyelt kérdés

Először is:ez nem divateljegyzés, komolyan gondolják.

Nem szeretném megmondani a barátnőmnek, hogy mit csináljon, de szeretném,ha előjönne a rózsaszín ködből, és reálisan látná a dolgokat.Ő és a barátja két éve vannak együtt, de folyton veszekednek, már négyszer-ötször szakítottak, a srác folyton leellenőrzi, körülbelül nem beszélhet más fiúkkal.Mindketten megcsalták már a másikat.Ettől függetlenül látszik, hogy nagyon szeretik egymást.De szerintem ez azért így túl korai...félek, hogy nem lesz jó vége.

Tényleg nem akarom megmondani a barátnőmnek, hogy mit csináljon, mert az ő dolga, az ő élete, de szeretném valahogy tudatni vele, hogy szerintem ennek nagyon rossz vége lesz.Hogy tehetném ezt meg?

2012. jan. 6. 18:34
1 2 3
 21/24 evelin69 válasza:
Szerintem nem kéne beleszólnod. Ha én így lennék, még Anyumra se hallgatnék, nem hogy a legjobb barátnőmre. Nem a te dolgod, ha nem tetszik, nem kell foglalkoznod velük! Ha mégis igazad lenne, hogy nem jó kapcsolat meg stb. majd ők maguktól rájönnek, és a barátnőd is! Az csak 1dolog, hogy megcsalták egymást, de ha a megcsalás után is kibékültek, meg még 1jó párszor, akkor valószinü h szeretik egymást!! Úgyhogy én azt mondom, maradj ki ebből!
2012. jan. 9. 15:02
 22/24 anonim válasza:
Szerintem ebbe nem kéne bele szólnod nem gondolod ha ők igy gondolták akkor ez Így lesz ha tetszik neked ha nem lehet örökre együtt maradnak ebbe nem szabad beleszólnod !!
2012. ápr. 11. 06:24
 23/24 anonim ***** válasza:
No, még mindig együtt vannak azóta? :)
2012. máj. 10. 15:23
 24/24 A kérdező kommentje:

Igen, de nem tartom velük a kapcsolatot, mert elköltöztünk.

De mielőtt elköltöztünk,a barátja ellenem fordította a lányt (mindenféle hazugsággal).

Nem beszéltem velük már hónapok óta, de másoktól hallottam, hogy a csaj drogozik, és terhes. Úgyhogy...nem tudom, mi lesz vele.

2012. máj. 11. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!