Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a 16 éves lányomat eljegyezte egy fiú?
Ne veszekedj vele, de kerdezd azert meg tole, hogy mi az a gyuru az ujjan, es miert nem mondta el neked?
Valoszinu felt hogyan reagalsz, vagy annyira nem erzi a dolog sulyat, csak egy sima ajandekgyurunek gondolja.
16 evesen eleg komolytalan a dolog remelhetoleg, hiszen ha 18 evesen leerettsegizik, es pl. 3 evig foiskolara jar, akkor is 21 evesen lesz szabad. Addig is meg van 5 ev hatra.
Beszelj vele sokat, mindig es mindenrol (fogamzasgatlas is!!!)es probald megertetni vele, hogy o meg egy gyerek. Erre a gyurure semmi szuksege nincs, oruljon neki, de neki most az iskolanak kell a legfontosabbnak lennie.
Szerintem se veszekedj vele emiatt.
Talán amilyen váratlanul jött, olyan váratlanul is megy. Szerencsére még elég kicsi :o)
De el ne engedd a román sráccal!!!
Nem szeretném megtudni mit érezhet vajon egy erdélyi magyar a hozzászólások olvasásakor... (Vagy egy szlovákiai magyar, akik ugyebár többen is vannak itt)
16 évesen a lány tényleg fiatal, szerelmes (jól teszi), az eljegyzés viszont nem kötelez semmire. A srác gondolom erdélyi magyar, nem a szőröstalpú fajta ;) A mostani gazd. körülmények Romániában talán jobbak is mint itthon, szóval ez nem lehet visszatartó erő. A lány kiköltözése viszont nem valószinű, hogy jó lenne. Persze számít, hogy mondjuk Debrecenből vagy Szentgotthárdról kell kiköltöznie. Ha mondjuk kelet-M.O-ról, akkor miért ne? Ha akar még mindig járhat vissza suliba, de hahó!!!! ott is van iskola.
utolso valaszolo, koszonom!! en erdelyi magyar vagyok, NEM roman. tudok romanul mert muszaj. de mielott jonennek a hulye kerdesek, nem tilos magyarul beszelni, es erdelyben mindenhol vannak magyar iskolak, tagozatok es egyetemek. az orvosin pl rengeteg magyarorszagi van mert jo egyetem es feleannyi mint a pesti.
ettol eltekintve... 16 evesen semmikepp ne engedd h elkoltozzon, foleg nem ahatar tuloldalara. ha jegyesek akarnak lenni, ezt nem gatolhatod meg. de kerd meg h varjanak az eskuvovel minimum mig 18 lesz. ha addig kibirja a kapcsolatuk es esetleg ide akar jonni egyetemre.....az maqr mas tal teszta. vegulis egyetemre sokan mennek mas varosba, szoval ugyse vsiznu h otthon lakna.
addig is.....ne tiltsd el mert csak dacolni fog. de ne engedd el.
"utolso valaszolo, koszonom!! en erdelyi magyar vagyok, NEM roman." Nem, te egy magyarul beszélő román vagy. Ugyanazért, amiért a Magyarországon élő roma (gy.k. cigány) pl. magyarnak számít. Már bocsi.
A kérdezőnek: semmiképp ne engedd el a lányodat, és még jobban vigyázz rá!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!