Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a 16 éves lányomat eljegyezte egy fiú?
Figyelt kérdés
Hétvégén kiböktem, hogy jeggyűrű van az ujján...Szerintem nem így kellett volna, mi a szülei nem is tudtunk semmit erről az egészről. Megmondom őszintén, hogy van félnivalóm, a fiú román állampolgár, letelepedési engedélye sincs. A fiú nem nagyon kap munkát itt Magyarországon ezért azt tervezi, vissza megy Romániába. Mi lesz, ha a lányom is vele akar majd tartani? Még csak 16 éves.2009. jan. 19. 11:00
31/31 Andaolo válasza:
Nem tudom, hogy gondolja itt az egyik valaszolo, hogy eldonti valakinek az identitasat... Az ember nem attol lesz magyar, hogy hova szuletik, hanem hogy minek vallja magat!
Az ilyen valaszok viszont nagyon tudnak fajni. Persze az okos ember egy ido utan nem veszi magara.
Temahoz visszaterve:szerintem ha az a fiu papirvadasz lenne, nem egy olyan lannyal kezdene, akit szuloi engedely nelkul nem vehet el...
Legyel tamogato a lanyod irant, hogy hozzad fordulhasson a kerdeseivel, de ne engedd hazasodni 18 eves kora elott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!