Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségül vehetem így? Talán jobb lenne, ha lemondanám az egészet.
Nem elhagyásról irt a kérdező, hanem elnapolásról.
Nem teljesen alaptalan az aggálya. egyes emberek visszaélnek azzal, ha többet keresnek mint a másik s ezt alapnak használják fel, hogy irányitgassák.
Van akinek nem is pénz kell ehhez más módón probálja megfogni a másik ember, zsarolni, stb.
Arra azt kellene végiggondolnod, volt e a viselkedésében erre utaló nyom, hogy téged irányitani akar beleszolni a dolgodba, stb.
Ha nem volt, ha nem érzi magát felsőbbrendűnek emiatt, hanem egyenrangu partnernek tekint, akkor nem kell elnapolni szerintem semmit.
A leg egyenesebb lenne, ha elmondanád neki, hogy mit érzel és milyen gondolatok fordultak meg a fejedben.
ha megérti, hogy neked ez a helyzet nehéz, de képes kulturáltan elmondani, hogy ö hogy áll ehhez a kérdéshez, az jó jel.
Ha azonban pl. lehülyéz mint itt egy nem túl szinvonalas megnyilvánuló, akkor valóban elkell gondolkoznod az elnapoláson illetve akár a szakitáson is.
Érted én azon fo$ok, mert nincs egy ép eszű melóhely se, csak napszámos és kuporgatás. Ebből a szempontból ez a kérdés felháborító számomra. Na meg sokaknak csajuk sincsen, de ez épp nem is lényeges...
Másrészt teljesen értelmetlenül vagy kiakadva. Ha ennyire nem bírod elviselni, hogy tobbet keres, akkor mondd neki, hogy mondjon fel vagy szakitasz vele. Na ügye, hogy semmi értelme.
Örülj inkább te szerencsétlen.
Igen, túlaggódod!
Miért baj, ha többet keres? Nem ezen múlik a jövőtök.
Ha összeházasodtok akkor onnentól nincs te pénzed meg én pénzem. Ergo tök mindegy.
De eddig is fele - fele arányban osztoztatok a költségeken, nem értem mi a gond?
11-es válaszolót lepontoztátok, pedig van igazság abban amit írt, na mindegy.
Kérdező.. Ugyanez a helyzet nálunk is, együtt élünk 8 hónapja, a párom többet keres mint Én, ill. már nem, mert sajnos lejjebb vitték a fizetését, de úgy néz ki, hogy most megint feljebb fogják vinni, nem is ez a lényeg. A kapcsolatunk alatt volt, hogy nem dolgoztam, mert megszűnt a munkahelyem és hiába kerestem, nem találtam semmit. Aztán végre találtam melót, bele is vágtam, így is több a fizetése a páromnak, de ez engem egyáltalán nem zavar, és ami a legjobb, hogy Őt sem. Én úgy gondolom, hogy a mai világban(Mo.-n), örülni kell annak, hogy van egyáltalán munkája az embernek és jól keres. Az már tökmindegy, hogy ki keres jobban, rég nem azt a világot éljük már, hogy ez számítson, Én úgy gondolom. Eszedbe ne jusson elnapolni az esküvőt ha valóban szereted.. Viszont a problémádat beszéld meg vele is, hogy Te mit gondolsz erről a dologról. Gondolom Te is elmondtad neki, hogy mennyit keresel, de gondolom nem akadt ki meg semmi ilyesmi.. Nem tudom, komolyan mondom, ez a kérdés fel sem merülne bennem, sőt Én örültem, hogy a párom ilyen jól keresett, és keresni is fog. De ez fordított helyzetben is így lenne. Én azt tanácsolom(Aztán vagy megfogadod, vagy nem), hogy ülj le vele, és mond el neki a problémádat, de szerintem ne említsd meg ezt az elnapolást.. Gondolom Ő várja nagyon, legalább is a Nők többsége mindig várja stb. nem hiszem, hogy annyira jól esne neki a dolog.. (Egyébként sok jó válasz érkezett a kérdésedre.)
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!