Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Melyik lenne a jobb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik lenne a jobb?

Figyelt kérdés

Október végén megkérem a Kedvesem kezét. Az első romantikus napot otthon töltöttük 3 évvel ezelőtt. Főztünk, letelepedtünk a kandalló elé, és szinte az egész napot ott töltöttük.

Melyik lenne jobb? Ha most ugyanilyen napot szerveznék, és ekkor kérném meg a kezét? Vagy vigyem el valami szép helyre, és ott?

Titeket hogy kértek meg?

2014. okt. 13. 11:10
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
78%
Nos, nem otthon, a kanapen ülve. Egy szimpla beszélgetés közepén felugrott a parom es kirohant "nem bírom tovabb". Csak pislogtunk az anyjával, hogy most mi van, aztan megjelent ujra, leült mellem es nagy boci szemekkel ram nézve a kezembe nyomott egy kis ékszeres dobozt, hogy "ugye hozzam jössz?" Nekem igy tökéletes volt, sosem vágytam nagy felhajtásra meg műromantikara.
2014. okt. 13. 11:28
 2/26 anonim ***** válasza:
75%
Fogalmam nincs hogy kerult oda a nem. Otthon, a kanapen ülve akart lenni.
2014. okt. 13. 11:28
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Engem még nem kértek meg, de az otthoninak valószínűleg jobban örülnék. Ha elmennénk valahova, ott se az legyen, hogy tök idegenek előtt kér meg. (pl. étterem)

Legyen bensőséges.

2014. okt. 13. 11:38
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Én is az otthonira szavazok. Előtte persze elviheted valami szép helyre, aztán este a kandalló előtt még mindig megkérheted:) Engem sosem hoztak lázba a tömeg előtt lánykéréses jelenetek. Ha nagyon fiatal, lehet, hogy tényleg nagy kirakati felhajtásra vágyik, de minél idősebb az ember, annál inkább a romantika és meghittség kerül előtérbe.
2014. okt. 13. 12:24
 5/26 A kérdező kommentje:
Nekem is az otthoni verzió tetszik jobban. Ő 27 éves, én 30.
2014. okt. 13. 12:35
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Az otthoni verzió jobban tetszik :)

Ám mindenképpen tedd különlegessé ezt a romantikus napot egy-két aprósággal: főzzetek - de készülj pl. tortával vagy süteménnyel; vegyél egy csokor virágot; ne filmezzetek, hanem pl. társasozzatok vagy puzzle-zatok és természetesen beszélgessetek sokat! Sok boldogságot :)

2014. okt. 13. 12:58
 7/26 Korkin ***** válasza:
100%

Szerintem is az otthoni verzió lenne kicsit romantikusabb.

Közös vacsifőzés, lobogó tűz mellett egy pohár borral üldögéltek..beszélgettek..hmm ahogy leírtam egyre jobban megtetszett nekem is.

Még engem sem kértek meg, de ennél több nem is kellene nekem sem.

Egyébként egyet értek azzal h vm különlegesség az lehet benne. Én egy szál vörös rózsát tudnék ehhez elképzelni. Pont olyan egyszerű, de ugyanakkor mindent kifejező lenne.

Majd írj h sikerült. Nagyon szeretem az ilyen sztorikat, én is már nagyon vágynék rá h ilyen kellemes meglepetés érjen (mi 3 éve vagyunk együtt 26L/27F) épp ezért is szeretem mások jó élményeit olvasni.

Sok boldogságot nektek!

2014. okt. 13. 14:23
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez olyan furcsa, hogy ennyien említitek a közös főzést, mint romantikus lánykérésre megfelelő körítést:) Én konkrétan minden nap főzök, amikor nagyon nincs kedvem, a párom persze megcsinálja, de szerintem ez akkor romantikus, ha szinte egyáltalán nincs jelen az ember életében. Én sokkal inkább úgy tudnám képzelni a dolgot, hogy reggel elindulunk valami szép helyre, körbesétálunk mondjuk egy arborétumot, a párom közben előkap egy piknikkosarat (saját maga készítette dolgokkal), és megebédelünk a szabad ég alatt egy mezőn, utána valami romantikus program keretében (pl csónakázás, bár ez ilyenkor talán már nem megvalósítható) megnézzük a naplementét, hazaérve pedig jöhet a gyertyafényes vacsora, amit meglepetésből rendelt a párom (persze gondosan kipuhatolózva, hogy mit szeretek), borozgatás, esetleg közös fürdés, majd kandalló előtt heverészés és lánykérés. Nekem ez lenne nem mindennapi, romantikus és meghitt.:)
2014. okt. 13. 14:32
 9/26 A kérdező kommentje:

Ma egész nap ezen agyaltam és azt hiszem, már döntöttem is.

Mindenképp októberben kérem meg, mivel ez a kedvenc hónapja. Imádja dekorálni a házat, úgyhogy délután főzünk egyet, majd amikor már sötétedik, begyújtjuk a kandallót és halloween tököt fogunk faragni (ezt biztosan élvezni fogja és már vagy tízszer elmondta, hogy szeretne idén is). Én egy szív formát tervezek kifaragni belőle, ha kész, odarakjuk a kandalló jobb-bal oldalára őket, bontok egy üveg bort, és megkérem. Ennél meghittebb és romantikusabb légkört én nem tudok teremteni, de azt hiszem, ennek örülni fog. :)

2014. okt. 13. 14:42
 10/26 A kérdező kommentje:

Inkább rendeljek kaját?

Mi sose főzünk, csak hétvégente, akkor viszont együtt.

2014. okt. 13. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!