Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Melyik lenne a jobb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik lenne a jobb?

Figyelt kérdés

Október végén megkérem a Kedvesem kezét. Az első romantikus napot otthon töltöttük 3 évvel ezelőtt. Főztünk, letelepedtünk a kandalló elé, és szinte az egész napot ott töltöttük.

Melyik lenne jobb? Ha most ugyanilyen napot szerveznék, és ekkor kérném meg a kezét? Vagy vigyem el valami szép helyre, és ott?

Titeket hogy kértek meg?

2014. okt. 13. 11:10
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Bár most, hogy elolvastam, amit írtam, elég gyerekesen hangzik. Fogalmam sincs, mit csináljak.

Tudom, hogy imád tököt faragni, az október csúcspontjának tekinti, de majd ha később visszagondolunk rá, akkor nem lesz gyerekes az egész? Istenem, bárcsak ott lenne már a gyűrű az ujján!

2014. okt. 13. 14:59
 12/26 anonim ***** válasza:
A tökfaragás szerintem tök jó ötlet!:) Hogy rendeltek-e, azt tényleg neked kell tudnod.. ő élvezi a főzést? Ha amúgy is hétvégente ketten főztök, az nálatok hétköznapi esemény lenne, vagy romantikus? Nálunk a házimunka része, amit mindenképp meg kell csinálni, akármilyen nap van, szóval különleges alkalmakkor inkább egész nap egymással vagyunk elfoglalva és rendeljük az ételt. Nekem romantikusabb a "ma rúgjunk ki a hámból, maradjuk sokáig az ágyban, majd csináljuk ezt meg azt és amazt, amire amúgy nincs soha időnk/energiánk, és este majd rendelünk valami finomat", mint konyhában tölteni a fél napot. Persze ha kevés időt tudnánk együtt tölteni a párommal, és nagyrészt mirelit művackokon élnénk, pont ennek lenne meg a varázsa.
2014. okt. 13. 15:00
 13/26 Korkin ***** válasza:

Szerintem ha nem mindennapi rutin a főzés, akkor egyáltalán nem uncsi vagy megterhelő program.

Válóban, aki minden nap robotol a konyhában, annak ez nem lehet túl romantikus, de nálatok nem ez a helyzet ahogy írtad. (és nálunk is csak hétvégén van főzés, ezért is tanácsoltam azt, amit)

2014. okt. 13. 15:00
 14/26 Korkin ***** válasza:
Szerintem a tökfaragás nem gyerekes. Én tavaly faragtam először a párommal és nagyon jó kis közös élmény volt. Ha közben iszogattok stb. akkor hamar romantikus hangulatot is lehet vele teremteni. Inkább egyedi mint gyerekes És ezt legalább nem hallani minden 2. lánytól, hogy őt is ugyan így kértek meg...a te párodnak lesz egy egyedüli sztorija!
2014. okt. 13. 15:04
 15/26 Korkin ***** válasza:
egyedi sztorija**bocsi ezt akartam írni :)
2014. okt. 13. 15:04
 16/26 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy gyerekes:) Ha ő szereti, akkor pont kiszínezi az alkalmat! Ennek a napnak pont arról kellene szólnia, hogy olyasmit csináljatok, ami örömet okoz! Szerintem nem mindennapi lánykérés, ha saját kézzel faragott töklámpások között ejtitek meg:D Nagyon személyre szóló tud lenni, ha pont olyan dolgokat válogatsz össze arra a napra, mit szeret. Ha pl. étteremben kérnéd meg a kezét fagyiba rejtett gyűrűvel, hát az inkább olyasmi lenne, amiről azt hiszik a férfiak, hogy a nők arra vágynak. Manapság inkább klisé, mindenki ismer olyat, aminek így kérték meg a kezét. Ilyen lánykérése viszont biztos senkinek nem lesz a környezetében!:)
2014. okt. 13. 15:05
 17/26 A kérdező kommentje:

Rendben, most megnyugodtam. Akkor marad a töközés :D

Remélem, igent mond majd, és lesz mire koccintani. :)

2014. okt. 13. 15:14
 18/26 Korkin ***** válasza:
Biztosan:) Majd írd meg nekünk hogy alakult! Ne feledkezz meg rólunk:)
2014. okt. 13. 15:20
 19/26 A kérdező kommentje:
:) Rendben, megpróbálom nem elfejteni! (Jövőhét vasárnapra tervezem egyébként. A gyűrűt már megvettem.)
2014. okt. 13. 15:22
 20/26 anonim ***** válasza:
Na? :)
2014. okt. 20. 00:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!