Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyzésnél a nő általában sír?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzésnél a nő általában sír?

Figyelt kérdés

Nyilván nincs rá szabály, de mi a gyakori?

Kiderítettem hogy a barátom dec 10én meg akarja kérni a kezem, és folyton olyanokat mondd hogy lesz egy meglepije de vigyek zsepit magammal mert sirni fogok.. én nem vagyok valami sírós típus és félek hogy a barátom azt fogja hinni hogy nem is örülök neki annyira :/

19/L

2014. nov. 30. 00:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
37%

Nem értem, hogy miért olyan meglepetés a lánykérés? Nem beszélnek arról a párok, hogyan tervezik a jövőt? Nekem nem volt meglepetés sem a lánykérés, sem az eljegyzés, és nem sírtam.

De ha letérdelt volna előttem, pláne nyilvános helyen, akkor én is kiröhögtem volna, és elgondolkodtam volna azon, hogy férjhez menjek-e olyan férfihez, aki elbohóckodja a lánykérést.

2014. nov. 30. 09:10
 12/18 anonim ***** válasza:
49%

Én kiröhögtem.

Először apámtól kérte meg a kezem (a kis hagyománytisztelő), és apám csúnyán megszivatta. Kijelentette, hogy várjanak estig, ha nincs jobb pályázó, akkor "nekiad".

Szóval a férjem órákig idegeskedett. Én meg azt hittem hogy apám-bátyám megfenyegette.

2014. nov. 30. 09:29
 13/18 anonim ***** válasza:
25%

Először is gratulálok! :)

Mióta vagytok együtt?

Amúgy nem félsz, hogy olvassa?

Elég konkrétan leírtad a dátumot...

2014. nov. 30. 11:05
 14/18 anonim ***** válasza:
10%

Nem kértek még meg, de nem hiszem, hogy sírni fogok. Számomra az eljegyzés az, hogy közösen eldöntjük, hogy összeházasodunk. Ebben szerintem nincs semmi sírnivaló. A házasságkötés már kicsit más, ott szerintem sírni fogok, mert egyébként inkább szentimentális alkat vagyok.

A letérdelős, zokogós lánykérést viszont giccsesnek és színpadiasnak tartom és ezt a barátom is tudja.

2014. nov. 30. 20:35
 15/18 anonim ***** válasza:
53%
Én nem lepődtem meg, nem is sírtam, és igazából már azon gondolkoztam, hogy ha abban az évben nem kér meg, elhagyom és keresek mást, annyi beszéltünk már róla.
2014. dec. 1. 13:40
 16/18 anonim ***** válasza:
57%

Mivel tudod, hogy mikor lsz, szerintem nem fogsz sírni.

De normális esetben ez közös döntés, így max. az időpont lehet meglepis. :)

Amúgy én is eléggé ironizálós, nem sírós lányzó vagyok, de amióta a párommal vagyok, sűrűbben pityergek/sírok, szóval, lehet akkor is zokogni fogok. Sőt, biztosan :D

2014. dec. 1. 17:37
 17/18 anonim ***** válasza:
72%
Én hol elérzékenyülök ezen-azon, hol nem. Nálam nem törvényszerű, hogy mindenen bőgök ami megható stb. Amikor a vőlegényem megkérte a kezem, meglepett, mert nem számítottam rá, hogy akkor és úgy kéri meg a kezem ahogy. Az nem volt meglepetés, hogy velem akarja leélni az életét mert már beszélgettünk ezekről a dolgokról, és tudtam, hogy közeledik a lánykérés időpontja. :) Én nem sírtam, de boldog voltam nagyon. :)
2014. dec. 3. 07:53
 18/18 anonim ***** válasza:
27%

Úgy látszik, mindenkit lepontoznak, aki nem zokogva omlik térdelő pasija kebelére lánykéréskor...

Mivel már évekkel ezelőtt megbeszéltük, kb. mikor akarunk majd gyereket és előtte összeházasodunk, nem hinném, hogy nagyjelenet lenne a dologból. Viszont hogy adjak valamit a bőgőmasináknak is: azon meghatódtam, amikor először kimondta, hogy szeret. :)

2014. dec. 6. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!