Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzésnél a nő általában sír?
Nyilván nincs rá szabály, de mi a gyakori?
Kiderítettem hogy a barátom dec 10én meg akarja kérni a kezem, és folyton olyanokat mondd hogy lesz egy meglepije de vigyek zsepit magammal mert sirni fogok.. én nem vagyok valami sírós típus és félek hogy a barátom azt fogja hinni hogy nem is örülök neki annyira :/
19/L
Nem értem, hogy miért olyan meglepetés a lánykérés? Nem beszélnek arról a párok, hogyan tervezik a jövőt? Nekem nem volt meglepetés sem a lánykérés, sem az eljegyzés, és nem sírtam.
De ha letérdelt volna előttem, pláne nyilvános helyen, akkor én is kiröhögtem volna, és elgondolkodtam volna azon, hogy férjhez menjek-e olyan férfihez, aki elbohóckodja a lánykérést.
Én kiröhögtem.
Először apámtól kérte meg a kezem (a kis hagyománytisztelő), és apám csúnyán megszivatta. Kijelentette, hogy várjanak estig, ha nincs jobb pályázó, akkor "nekiad".
Szóval a férjem órákig idegeskedett. Én meg azt hittem hogy apám-bátyám megfenyegette.
Először is gratulálok! :)
Mióta vagytok együtt?
Amúgy nem félsz, hogy olvassa?
Elég konkrétan leírtad a dátumot...
Nem kértek még meg, de nem hiszem, hogy sírni fogok. Számomra az eljegyzés az, hogy közösen eldöntjük, hogy összeházasodunk. Ebben szerintem nincs semmi sírnivaló. A házasságkötés már kicsit más, ott szerintem sírni fogok, mert egyébként inkább szentimentális alkat vagyok.
A letérdelős, zokogós lánykérést viszont giccsesnek és színpadiasnak tartom és ezt a barátom is tudja.
Mivel tudod, hogy mikor lsz, szerintem nem fogsz sírni.
De normális esetben ez közös döntés, így max. az időpont lehet meglepis. :)
Amúgy én is eléggé ironizálós, nem sírós lányzó vagyok, de amióta a párommal vagyok, sűrűbben pityergek/sírok, szóval, lehet akkor is zokogni fogok. Sőt, biztosan :D
Úgy látszik, mindenkit lepontoznak, aki nem zokogva omlik térdelő pasija kebelére lánykéréskor...
Mivel már évekkel ezelőtt megbeszéltük, kb. mikor akarunk majd gyereket és előtte összeházasodunk, nem hinném, hogy nagyjelenet lenne a dologból. Viszont hogy adjak valamit a bőgőmasináknak is: azon meghatódtam, amikor először kimondta, hogy szeret. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!