Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyzésnél a nő általában sír?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzésnél a nő általában sír?

Figyelt kérdés

Nyilván nincs rá szabály, de mi a gyakori?

Kiderítettem hogy a barátom dec 10én meg akarja kérni a kezem, és folyton olyanokat mondd hogy lesz egy meglepije de vigyek zsepit magammal mert sirni fogok.. én nem vagyok valami sírós típus és félek hogy a barátom azt fogja hinni hogy nem is örülök neki annyira :/

19/L

2014. nov. 30. 00:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
90%
nem komolyan gondolta a sírós részt, csak cukkol :D
2014. nov. 30. 00:20
 2/18 anonim ***** válasza:
87%

Van aki elerzekenyul, van aki nem. Az en menyasszonyom pl nem sirt, de ez nem jelenti azt hogy nem orult.

A baratod meg szerintem ne is varja el hogy elerzekenyulj azok utan hogy lelotte a poent.

2014. nov. 30. 00:22
 3/18 anonim ***** válasza:
75%
En az eskuvomet zokogtam vegig, attol fuggetlenul h szerettem a volt ferjemet:-)))
2014. nov. 30. 00:50
 4/18 anonim ***** válasza:
87%

Vagy....(most pesszimista leszek)

Azt fogja bejelenteni majd neked, hogy szakitani akar

Esetleg még lehet F lehetőségként elmondja, hogy megcsalt téged.

Na a fent emlitett példákra még hálát is adhatnál neki, hogy előre szólt, hogy vigyél magaddal zsepit!

2014. nov. 30. 01:32
 5/18 anonim válasza:
36%
Amúgy hozzámész?
2014. nov. 30. 02:02
 6/18 anonim ***** válasza:
80%
Én sem vagyok az a tipikus sírós lány, nem is vagyok oda a csöpögős romantikáért és a társaiért eléggé szarkasztikus személyiség vagyok de nekem annyira váratlan és aranyos volt az eljegyzésem hogy én végigbőgtem. 22L
2014. nov. 30. 02:55
 7/18 anonim ***** válasza:
90%
Hat… en nem tudom, de szerintem emberek nem parancsra, megrendelesre sirnak/konnyeznek.
2014. nov. 30. 03:02
 8/18 anonim ***** válasza:
95%

Hát én végig röhögtem amikor megkérték a kezem, bár ez nem meglepő, főleg, hogy akik a közelben voltak azok is szakadtak a röhögéstől, a végén már a párom is. Ugyanis a lánykérés a pálmaházban jött létre. A kis hídon megállt, elém térdelt, és úgy kérte meg a kezem, hogy körülöttünk egzotikus növények/pálmák, és sok szép repkedő madarak. Nos valamiért 3-4 madárnak repülés közben rájuk jött a foshatnék, és ahogy a párom térdelt, vagy 3-4 madár telibe is kapta. Az egyik madár pont a fejére potyogtatott ami úgy csörgött le mint Gorbacsov anyajegye.. Hát persze, hogy nem tud az ember komoly lenni. Volt egy pálmaházi látogató aki a végén vállon veregetve a páromat, mondta, hogy nézze a jó oldalát. Milyen jó, hogy nem a Jurassic parkban kérte meg a kezem ahol mi emberek a dinók hasa alatt álltunk volna, és ha egy ilyen hatalmas dinónak lenne hasmenése....:)

Szóval a szitu is adhatja, hogy sírsz vagy nevetsz.

2014. nov. 30. 03:43
 9/18 anonim ***** válasza:
64%

Utolso!

Szerencses pali, lecsorgattak a madarak.

Vagy meg ok is sz@@rnak ra?

2014. nov. 30. 03:55
 10/18 anonim ***** válasza:
85%

OFF

8-as, fetrengek a röhögéstől. Amúgy imádom az ilyen embereket, akik nem esnek kétségbe, ha a "nagy pillanataik" kicsit bakisak lesznek, hanem nevetnek egy jót rajta. :)

2014. nov. 30. 04:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!