Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ti mit gondoltok, mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok, mennyire számít a gyűrű értéke az eljegyzésnél, az hogy mennyibe került, miből van?

Figyelt kérdés
Mert szerintem egyáltalán nem! Múltkor viszont egyik barátnőmmel beszélgettünk és valaki kapcsán szóba jött az eljegyzés, és barátnőm mondta, hogy nem is volt köztük semmi különösebb lánykérés, csak eldöntötték, hogy összeházasodnak. De, hogy szerinte ez így milyen gáz, minimum a drága, több százezres gyűrű, mert hogy egy fiú igenis spórolja össze az árát. Tehát ami a lényeg volt, az jött le, hogy aki igazán szereti a párját és komolyan gondolja az egészet az drága gyűrűt vesz. Nálunk például ez nem lenne kivitelezhető, de el sem várnám, hogy a párom százezre(ke)t kiadjon egy gyűrűre, ettől nem gondolom, hogy engem kevésbé szeretne. Ti mit gondoltok?
2013. jún. 27. 13:18
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
87%
Nem az ára számít, hanem hogy a szerelem őszinte legyen. Persze ne egy bizsut vegyen 200ft-ért, de egy párezres ezüst gyűrű is jó lehet.
2013. jún. 27. 13:21
 2/24 anonim válasza:
22%
jobb a drága. válásnál el lehet adni.
2013. jún. 27. 13:25
 3/24 anonim ***** válasza:
84%

Nem számitott mibe került.

De az anyag nálam számitott,se az ezüstöt,se a bizsut nem birom,így csak aranyat tudok hordani,így evidens volt az aranygyűrű,de egy pici kővel kb 25ezer volt (tisztittattam,akkor irt rá becsült árat az ékszerész)

2013. jún. 27. 13:29
 4/24 anonim ***** válasza:
84%
Engem is egy egyszerű ezüst gyürűvel kértek meg. Egyébként is ERdélyben ez a szokás,h elöször ezüst,utána arannyal esküvői.
2013. jún. 27. 13:30
 5/24 anonim ***** válasza:
76%
Egyáltalán nem.Bolondnak is néztem volna ,ha több százezer forintot kifizet egy ékszerért.Sokkal többet ért a lánykérés módja,egyedisége.
2013. jún. 27. 13:33
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem igazán számított, bárminek örültem volna, de igencsak meglepődtem, hogy a férjem drága gyűrűvel kért meg.

Mondjuk, azt is fontos, hogy ez a gyűrű lesz utána a karikagyűrű is, vagy arra lesz másik. Ebben az esetben azért nem elegáns a legolcsóbb darab.

2013. jún. 27. 13:39
 7/24 anonim ***** válasza:
56%

Engem nem érdekel az ára.

Az aranyat amúgy sem szeretem, rosszul vagyok tőle.

Fehérarany jó, bár az szintén drága, de én még egy szép ezüst gyűrűnek is örülnék, nem érdekel, hogy mi a szokás :D

Remélem idén megkapom a páromtól. Azt hiszem esélyes, voltak rá célzásai :)

2013. jún. 27. 13:41
 8/24 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem nem számít.

Egy valamit nem szeretnék, de nem az ára, hanem a kinézet miatt: cirkóniát, mivel ez hamar kopik, fényét veszti. Inkább a színes kövek tetszenek, ezeknek ára egyébként is egy gyémánt tizede, valamint nekem a nemesfém gyűrűk is tetszenek.

Bár ha magáról a lánykérésről van szó, akkor a megfelelő személynek függönykarikával is igent mondok, a nem megfelelőnek pedig több millás gyémántgyűrűre is nemet:)

Azt alapvetően nem szeretném, hogy a párom többszázezreket költsön egy gyűrűre, inkább legyen olcsóbb de csinos, vékony, ízléses, mint méregdrága, hatalmas és giccses! Többszázezres gyűrűt amúgy viselni sem merne a legtöbb nő, én sem.

2013. jún. 27. 13:47
 9/24 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem nem fontos az ára. Igazából esküvői gyűrűnek sem vennék több 100 ezres gyűrűt. Nem attól lesz tartós és boldog a házasságom. Bocsi, hogy ezt írom, de nekem eléggé anyagiasnak tűnik a barátnőd, vagy csak szimplán felvágós és simán hozzámenne a barátjához akkor is, ha egy bizsu gyűrűvel kérné meg a kezét.

20N

2013. jún. 27. 13:49
 10/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Az aranyat én sem szeretem, sosem szerettem. Barátnőm mondjuk azt mondta, hogy neki gyémántgyűrű kell... Hát nem tudom, vannak nagyon szép gyűrűk olcsóbban is. Természetesen nem azt mondom én sem, hogy egy pár száz forintos bizsu kell, de nem is kell túlzása vinni.
2013. jún. 27. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!