Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok, mennyire számít a gyűrű értéke az eljegyzésnél, az hogy mennyibe került, miből van?
nem számít (nekem)
az eljegyzés amúgy sem a gyűrűről szól, barátnőd elég számítónak és felületesnek tűnik ezen véleménye alapján.
Igazából azért megnéztem volna, hogy az én vőlegényem miből spórolja ki,mivel az egyetem óta együtt élünk, közös kasszán, tehát a közös pénzünkből "spórolta volna ki"
Igazából kísérő/köves gyűrűt nem akartam, mivel nem vagyok nagy ékszerhordó nő, így 2 gyűrűt nem szívesen hordtam volna, a karikát úgysem veszem le sosem, a másik meg azért nem kell, hogy a fiókban legyen.
Igazából így is 210 volt a karika (szerencsére volt 30% kedvezményünk, így csak 140et fizettünk)
Ez volt ami tetszett annyira mind a kettőnknek annyira, hogy örökre hordjuk.
Ezüst rendkívül hamar elkopik, amúgy fehérarany tetszett még, de az 400 lett volna(:O), és valahogy nem is mutatott úgy a kezünkön, végül 2színből áll.
Nem ezen múlik, hogy szeret-e
Amúgy még az esküvőn sem kötelező a gyűrűhúzás, nálunk megkérdezték az anyakönyvi hivatalban, hogy lesz-e...
Nekem nem szamit.
Nekem a lenyeg a szerelem, az eggyetertes, hogy boldogok legyunk.
3-as vagyok
Na igen,többszázezres gyűrűre kiakadtam volna,már akkor is közös kasszán voltunk régóta,oké,hogy nekem vette,de pazarlás lett volna,jobb helye is van a pénzünknek.És hordani se merném mint amit kaptam,ezt nem féltem annyira,ezért talán az ujjam se vágják le,mert olyan értékes.
Apukám anno kezdő gyári munkásként egy saját kezűleg csinált, vörösréz drótból hajlított gyűrűvel kérte meg anyukám kezét. Harmincéves házasok. (Később a rokonság kedvéért vettek arany karikagyűrűt is.)
Nem értek az ékszerekhez, de asszem minden örömöm mellett kiakadtam volna egy ránézésre többszázezres gyűrűtől.
Én még előtte állok, de pont múltkor nézegettem meg egy ékszerboltban a kísérőgyűrűket... némelyik 200-300 ezer Ft! (Plázában volt, nem a Váci utcában...) El voltam képedve. Nem is mernék hordani egy ilyet, állandóan félteném, nem lenne egy nyugodt percem. Na meg ahogy írták előttem, jobb helye is van annak a pénznek.
Kísérőgyűrű (ha lenne) nekem tökéletes lenne ezüstből is, a karikagyűrű meg arany, de azt tényleg nem veszi le az ember. Jobban belegondolga otthon vannak régi arany karikagyűrűt, lehet azokból csináltatunk egy újat, ha elérünk oda.
A lényeg hogy nekem nem az számít, hogy drága legyen. A karikagyűrű is azért jó aranyból, mert az rengeteg mindent kibír és nem kell félteni.
Engem nem érdekelt mennyibe kerül. Amúgy 4 és 5000 forint között volt valahol az ára annak az ezüst gyűrűnek amivel a férjem megkérte a kezem. Van benne 2 kisebb és középen egy picit nagyobb kő.
A karikagyűrűink aranyak, a klasszikus , féldomború 6mm széles, minden csicsa nélkül. A belsejében pedig az esküvőnk dátuma, és ennyi.
Másik ékszert nem is hordok csak a két gyűrűmet.
Nagyon kiakadtam volna , ha több 100 ezres gyűrűt vett volna a férjem. Pazarlásnak tartom. Azért inkább apránként könyveket veszek:) hogy legyen mit olvasnom.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!