Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok, mennyire számít a gyűrű értéke az eljegyzésnél, az hogy mennyibe került, miből van?
A barátnőd kijelentését inkább nem véleményezném...
Nekem pedig egyáltalán nem számít az értéke, olyannyira nem, hogy ha most ideállna a szerelmem a legegyszerűbb, 3 ezer forintos ezüst gyűrűvel, akkor is sírva mondanék igent, annyira boldog lennék!
Kit érdekel mennyibe került és miből van? Akinek ez számít, soha ebben az életben, ezen a Földön nem szeretett még senkit igazán! Sok eszetlen tyúk meg azt hiszi, ez adja a kapcsolat milyenségét, vagy, hogy kit mennyire szeret a párja. Szánalmas és nevetséges.
Lehet a párom egy milliárdos, aki többszázezres gyémánt gyűrűvel lep meg, miközben azt sem tudja, mi a kedvenc színem, és lehet a párom egy szolid, szegényebb srác, aki hónapokig gyűjt egy 10 ezer ft.-os gyűrűre, de igazán tudja, ki és mi vagyok én!Én olyat választanék, mint a 2.!
A pénz nem számít az igaz, őszinte szerelemben!
Meg a bánatos kis p.csömet gondolja akkor komolyan, ha drága gyűrűt vesz...
1. Nálunk a lánykérésnél nem is volt gyűrű.
2. Amikor megkértem a kezét, akkor vettük meg 1 héten belül a karikagyűrűket.
3. A két gyűrű nem került 120.000-nél többe.
Nem a pénz a legfontosabb, hanem hogy szerssétek egymást és legyetek komporomisszumkészek, de ez már másik történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!