Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ti mit gondoltok, mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok, mennyire számít a gyűrű értéke az eljegyzésnél, az hogy mennyibe került, miből van?

Figyelt kérdés
Mert szerintem egyáltalán nem! Múltkor viszont egyik barátnőmmel beszélgettünk és valaki kapcsán szóba jött az eljegyzés, és barátnőm mondta, hogy nem is volt köztük semmi különösebb lánykérés, csak eldöntötték, hogy összeházasodnak. De, hogy szerinte ez így milyen gáz, minimum a drága, több százezres gyűrű, mert hogy egy fiú igenis spórolja össze az árát. Tehát ami a lényeg volt, az jött le, hogy aki igazán szereti a párját és komolyan gondolja az egészet az drága gyűrűt vesz. Nálunk például ez nem lenne kivitelezhető, de el sem várnám, hogy a párom százezre(ke)t kiadjon egy gyűrűre, ettől nem gondolom, hogy engem kevésbé szeretne. Ti mit gondoltok?
2013. jún. 27. 13:18
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

A barátnőd kijelentését inkább nem véleményezném...

Nekem pedig egyáltalán nem számít az értéke, olyannyira nem, hogy ha most ideállna a szerelmem a legegyszerűbb, 3 ezer forintos ezüst gyűrűvel, akkor is sírva mondanék igent, annyira boldog lennék!

Kit érdekel mennyibe került és miből van? Akinek ez számít, soha ebben az életben, ezen a Földön nem szeretett még senkit igazán! Sok eszetlen tyúk meg azt hiszi, ez adja a kapcsolat milyenségét, vagy, hogy kit mennyire szeret a párja. Szánalmas és nevetséges.

Lehet a párom egy milliárdos, aki többszázezres gyémánt gyűrűvel lep meg, miközben azt sem tudja, mi a kedvenc színem, és lehet a párom egy szolid, szegényebb srác, aki hónapokig gyűjt egy 10 ezer ft.-os gyűrűre, de igazán tudja, ki és mi vagyok én!Én olyat választanék, mint a 2.!

A pénz nem számít az igaz, őszinte szerelemben!

2013. jún. 28. 22:33
 22/24 anonim ***** válasza:

Meg a bánatos kis p.csömet gondolja akkor komolyan, ha drága gyűrűt vesz...

1. Nálunk a lánykérésnél nem is volt gyűrű.

2. Amikor megkértem a kezét, akkor vettük meg 1 héten belül a karikagyűrűket.

3. A két gyűrű nem került 120.000-nél többe.

Nem a pénz a legfontosabb, hanem hogy szerssétek egymást és legyetek komporomisszumkészek, de ez már másik történet.

2013. júl. 2. 10:28
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát Csajok, én egyet mondok Nektek. Igazatok van, hogy az a fontos, hogy kihez mentek hozzá. De azért ne kövezzétek halálra, akinek ez fontos, mert szereti az ékszereket. Mielőtt lepontoztok, olvassátok el légyszi, hogy miért: én például nagyon szeretem őket, de gyűrűt csak a kísérőt és a karikát hordom. Az én kísérőgyűrűm elég drága volt, DE azért, mert a férjem tudta, hogy nem a fiókban fog porosodni. Ellenben ha valamit évtizedekig akarsz hordani, annak minőségi darabnak kell lennie, és az manapság sokba kerül. Korábban volt egy swarovski gyűrűm, ami szintén gyönyörű, de pl nem lehet benne kezet mosni, a kövek kipotyognak, az ezüst megkopik. Tehát pl ilyen célra tökéletesen alkalmatlan, mert nem hogy évtizedekig nem húzza, még évekig sem nagyon. Ezzel most nem azt akarom mondani, hogy mindenki vegyen több százezres gyűrűt, mert az hülyeség. De aki tényleg a mindennapokban is hordani szeretné a gyűrűjét, annak időtálló darabra van szüksége és az nem a cirkónia meg az ezüst. De lehet pl nemesacél (gondolom), vagy sima vékony arany. Szerintem... Persze aki nem hordja, csak jelképes a dolog és után kiteszi a polcra akkor tényleg mindegy. De Srácok, ha olvassátok, ne az árát, de a minőségét és tartósságát mindenképpen tartsátok szem előtt!
2013. júl. 4. 13:21
 24/24 anonim ***** válasza:
Előző vagyok! Még annyi lemaradt, hogy nyilván attól is függjön a gyűrűválasztaás, hogy az illető ifjú milyen anyagi körülményekkel bír. Nyilván egy párezres, de időtálló ékszer több, mint tökéletes attól, aki nem teheti meg. De Hölgyeim, azért tegyük a szívünkre a kezünket, nem éreznénk magunkat túlságosan megtisztelve, ha egy gazdag fickó 2000 Ft-ot szánna ilyesmire. Szóval az a véleményem, hogy ki-ki annyit szánjon rá, amennyit még kényelmesen megtehet, de nem alacsonyítja le az esemény jelentőségét.
2013. júl. 4. 13:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!