Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyzésre nyaklánc, medallal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzésre nyaklánc, medallal?

Figyelt kérdés
Ez csak úgy jött.. Még nem fognak eljegyezni, csak én nem szeretem a gyűrűket (a munkám miatt nem is hordhatok), így inkább ezüst vagy esetleg még fehér arany nyakláncot szeretnék egy medállal amit el lehet felezni, egyik fele nálam másik páromnál.(az aranyat rühellem) Szerintetek?

2013. jún. 6. 17:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát az én véleményem az hogy én tuti gyűrűt szeretnék, hiszem mégis csak ez jelképezi, hogy összetartozunk. De úgy gondolom, ha nektek ez tetszik és mind a ketten benne vagytok ebben a megoldásban akkor miért ne? Az a lényeg hogy nektek jó legyen!
2013. jún. 6. 18:01
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Én sem szeretem a gyűrűt, idegesít. Ezért úgy gondolom, ha egyszer eljegyeznek, a gyűrűt nyakláncon hordanám, a karikagyűrű még jól is mutat rajta.
2013. jún. 6. 18:34
 3/12 anonim ***** válasza:

Erre két féle válasz jöhet: gyűrű nélkül akkor se lesztek házasok, ha az állam és az egyház is összeadott benneteket, a másik: mindegy, nem ez a lényeg.

Utóbbi véleményhez csatlakoznék :D

2013. jún. 6. 18:41
 4/12 anonim ***** válasza:
Nyaklánc gyűrűvel! :)
2013. jún. 6. 18:48
 5/12 anonim ***** válasza:

Ha tényleg a véleményemre vagy kíváncsi, én személy szerint furcsállanám, és valószínű sokan, ismeretlenek is aszerint azonosítanának be házasként, (pl. bárban, mikor a barátnőiddel mész el csacsogni), hogy van-e rajtad gyűrű.

Én sem szeretem a gyűrűket, soha nem is hordok, de amikor megkéri a barátom a kezem, a legnagyobb becsben fogom tartani, és mindennap hordom. Ha pl. buszon, egyetemen látok egy fiatal lányt jegygyűrűvel a kezén, mindig mosolygok egyet, mert szerintem ez egy gyönyörű dolog (és ő már abban a szerencsés helyzetben van, hogy eljegyezték). :)

Másfelől viszont, ha Te úgy döntesz nyakláncot szeretnél inkább, szíved joga, csak a vőlegényednek is bele kell egyeznie. Főleg a medál párját illetően, hogy ő szeretne ilyet, vagy egyáltalán hordaná-e. Csak az számít Ti mit szeretnétek!

2013. jún. 6. 18:50
 6/12 A kérdező kommentje:
vagy gyűrűt nyakláncra ráfűzni.? Egy ismim úgy hordja, tudják róla h a párjától kapta.
2013. jún. 6. 18:54
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Személy szerint kicsit tinisnek tartanám, ha eljegyzésre egy medált feleznénk meg és úgy hordanánk. De természetesen mindenki más, ha neked/nektek ez megfelel, akkor miért ne? :)

Ha nagyon nem szereted a gyűrűket, illetve a munkád miatt nem is tudnád hordani, szerintem is inkább nyakláncra fűzd fel a gyűrűd, ahogyan előttem is írta valaki. Nem egy nőt ismerek aki szintén így hordja az eljegyzési gyűrűjét. :)

23/N

2013. jún. 6. 19:31
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem a hagyományos megoldás tetszene, tehát egy gyűrű: ) De ha neked a nyaklánc tetszik, hordjad majd nyugodtan, nincs baj vele, szerintem nem kirívóan furcsa.
2013. jún. 7. 14:53
 9/12 anonim ***** válasza:

A Párommal már beszéltünk esküvőről, és mondtam neki, hogy nálam eljegyzésnél nem kell gyémántgyűrű, elég ha komolyan gondolja a kérdést...

De ő gyűrűt szeretne... Mert azt úgy illik...

Hát nekem 8! Én mindennek örülök :D

2013. jún. 7. 17:12
 10/12 A kérdező kommentje:
nekem se kell gyémántgyűrű, meg arany.. folyamat félteném :S:D
2013. jún. 7. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!