Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzésre nyaklánc, medallal?
Erre két féle válasz jöhet: gyűrű nélkül akkor se lesztek házasok, ha az állam és az egyház is összeadott benneteket, a másik: mindegy, nem ez a lényeg.
Utóbbi véleményhez csatlakoznék :D
Ha tényleg a véleményemre vagy kíváncsi, én személy szerint furcsállanám, és valószínű sokan, ismeretlenek is aszerint azonosítanának be házasként, (pl. bárban, mikor a barátnőiddel mész el csacsogni), hogy van-e rajtad gyűrű.
Én sem szeretem a gyűrűket, soha nem is hordok, de amikor megkéri a barátom a kezem, a legnagyobb becsben fogom tartani, és mindennap hordom. Ha pl. buszon, egyetemen látok egy fiatal lányt jegygyűrűvel a kezén, mindig mosolygok egyet, mert szerintem ez egy gyönyörű dolog (és ő már abban a szerencsés helyzetben van, hogy eljegyezték). :)
Másfelől viszont, ha Te úgy döntesz nyakláncot szeretnél inkább, szíved joga, csak a vőlegényednek is bele kell egyeznie. Főleg a medál párját illetően, hogy ő szeretne ilyet, vagy egyáltalán hordaná-e. Csak az számít Ti mit szeretnétek!
Személy szerint kicsit tinisnek tartanám, ha eljegyzésre egy medált feleznénk meg és úgy hordanánk. De természetesen mindenki más, ha neked/nektek ez megfelel, akkor miért ne? :)
Ha nagyon nem szereted a gyűrűket, illetve a munkád miatt nem is tudnád hordani, szerintem is inkább nyakláncra fűzd fel a gyűrűd, ahogyan előttem is írta valaki. Nem egy nőt ismerek aki szintén így hordja az eljegyzési gyűrűjét. :)
23/N
A Párommal már beszéltünk esküvőről, és mondtam neki, hogy nálam eljegyzésnél nem kell gyémántgyűrű, elég ha komolyan gondolja a kérdést...
De ő gyűrűt szeretne... Mert azt úgy illik...
Hát nekem 8! Én mindennek örülök :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!