Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen ruhában eljegyzésre vendégként elmehetek? Vélemény?
2013. máj. 21. 19:24
1/9 anonim válasza:
Mehetsz nyugodtan! Akinek nem tetszik, az adjon másikat.
2/9 anonim válasza:
igen, végül is ez a ruha olyan semmitmondó.. Sem nem elegáns, se nem szexis, se nem kirívó, se nem régimódi.. Olyan semmilyen..
3/9 anonim válasza:
Szerintem igen.
Ha szereted akkor egy szép nyaklánc, karkötő még jobban fel tudja dobni
4/9 anonim válasza:
Ez valoban egy sima ruha, viszont a szine miatt lehet elegans, alkalmi viselet is, a kiegeszitokre figyelj oda, mivel ezekre szukseged lesz, csinos cipo, lanc stb.
5/9 anonim válasza:
Valami vastagabb karkötővel, nagyobb, passzoló fülbevalóval turbósítsd, és szuper lesz.:)
6/9 anonim válasza:
Esetleg még ha egy vastagabb öved van hozzá?
7/9 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó. Nem hiszem, hogy annyira jellegtelen meg semmilyen lenne, csak azért, mert nem annyira nagyon különleges vagy harsány...
8/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem semmilyen. Csak egyszerű, de jól mutat, a vállmegoldás pedig még különlegessé is teszi, anélkül, hogy kihívó lenne. Nem a te eljegyzésed, nem téged fognak nézni, annyi a lényeg, hogy csinos, kicsit ünnepibb ruhában légy, mint amiben boltba szaladnál le. Egy elegánsabb kistáska, szép cipő és egy érdekesebb ékszer (akár bizsu is lehet) tökéletes hozzá. Csinos leszel!
9/9 anonim válasza:
Szerintem tökéletes erre az eseményre!:)
(És valaki írta,hogy "olyan semmilyen" :O Ez hülyeség. Szerintem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!