Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyzésre nyaklánc, medallal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzésre nyaklánc, medallal?

Figyelt kérdés
Ez csak úgy jött.. Még nem fognak eljegyezni, csak én nem szeretem a gyűrűket (a munkám miatt nem is hordhatok), így inkább ezüst vagy esetleg még fehér arany nyakláncot szeretnék egy medállal amit el lehet felezni, egyik fele nálam másik páromnál.(az aranyat rühellem) Szerintetek?

2013. jún. 6. 17:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én a páromtól megkaptam eljegyzési ajándékként a nagymamájának a medálját, de vettünk magunknak karikagyűrűt is. A medálhoz a nagyi ragaszkodott, mert nagyon szeret engem és mivel se lánya, se lány unokája sincs, úgy gondolta, hogy még életében rám hagyja ebben a formában. Nagy becsben tartom, csak alkalmakkor veszem fel, párom nagyszüleinek a fényképe van benne. Ez egy családi ereklye, s egy nagyon szép gesztus arra, hogy befogadtak.

Viszont az ilyen félbetörős nyakláncokat, karkötőket szerintem csak a tinik hordanak. Még a karikagyűrű a nyakban elmegy, de s eljegyzési ajándéknak szép más ékszer is, de az esküvői szertartáson nem tudom elképzelni, hogy az anyakönyvvezető vagy a pap a gyűrű szimbolikáját ráerőlteti egy medálra, vagy valamire. 26N

2013. jún. 9. 21:09
 12/12 anonim válasza:
Karikagyűrű nyakláncon. Én is így hordom az enyémet:)
2013. jún. 11. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!