Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek fontos, hogy egy férfi letérdeljen az eljegyzésnél?
Most szeretném megkérni a barátnőm kezét, mindenképp hagyományosan, letérdelősen :)
Sok helyen olvasom, hogy ez manapság már annyira nem szokás.
Pedig szerintem szép dolog.
29/F
Nem, én szerintem arcon is csapnám a kedvesemet, ha letérdelne.
Romantikus legyen, de ne nyálas. És örülnék, ha inkább megfogná a kezem és a szemembe nézne, ahelyett hogy térdel előttem mint valami szolga.
Én nem vagyok oda az ilyen giccses dolgokért.. nekem a térdelés olyan mintha túl lenne játszva az egész.. Nem érezném őszintének...
Jobban szeretem a spontán, véletlen szerű meglepetéseket.A térdelés kínos lenne számomra..
Nem, nevetséges.
Olyan, mint ha a kutyám lenne :)
Nekem nem fontos. De a párom megtette és nagyon értékeltem, mert amúgy egy erős, magabiztos emberről van szó, aki soha, senki előtt nem alázkodna meg.
Van, akinek ez bejön, van, akinek nem, attól függ, a barátnőd mennyire romantikus típus. Viszont ha ezen megsértődik, vagy fanyalog, akkor nem egy érett személyiség. A gesztus mindenképp értékelendő.
Szerintem nagyon szép, én nagyon örülnék neki.
Úgy az igazi! :)
Ez egy szép szokás, ami szerencsére még nem halt ki teljesen.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!