Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek fontos, hogy egy férfi letérdeljen az eljegyzésnél?
Most szeretném megkérni a barátnőm kezét, mindenképp hagyományosan, letérdelősen :)
Sok helyen olvasom, hogy ez manapság már annyira nem szokás.
Pedig szerintem szép dolog.
29/F
"Nekem igazán nem számítana, hogy letérdel-e a barátom vagy mellettem ül, vagy éppen mellettem áll. Az a legfontosabb, hogy szeret, össze akarja kötni velem az életét, és ezt úgy fejezi ki, ahogy szeretné. Egy kikötésem van. Ne legyen nyilvános, legyen meghitt :)
Szerintem térdelj le, ha szeretnél, és tudod, hogy szeretné a barátnőd. Nem giccses, nem leszel tőle se szolga, se kevésbé férfi. Az nem ezen múlik! :) Sok boldogságot :)
A válasz 59%-ban hasznosnak tűnik. "
Komoly? 59%? :D Elmondaná valaki, hogy mi sértette a csőrét? Én így gondolom. A kérdésre is válaszoltam. Azt írtam édes mindegy mit csinál a pasi, térdel, ül vagy áll, annak örülnék, hogy a párom velem akarja összekötni az életét. Ja az zavarja a trendi csajokat, hogy szerintem a térdelés nem megalázó? Előttem letérdelt már a barátom, az utca kllős közepén két hét után, hogy nagy szájtátások között átadjon egy tábla milkát :D Szegény barátom akkor egy kutya? Vagy egy szolga? A szolga nem térdel le önként, a kutya sem. Én pedig ha jól tudom nem idomítottam be neki, hogy kell térdelni.
Szerintem az benne a gáz, hogy nagyon sablonos, messzire érződik belőle az "így kell, mert ezt láttam a filmekben". De ha tudod, hogy a párodnak ez jön be, akkor mi a franc értelme van végigkérdezni itt mindenkit?
(A Bánk bánnal példálózóknak: ezt talán nem kéne, mind tudjuk, hogy az ő házassága hogy alakult...)
Engem nem érdekel, de inkább ne!!!
AKi ragaszkodik hozzá, az a külsőségekre megy. Ők azok, aki hatalmas lagzit akarnak, jó drágát, gyereket szülnek, esetleg nem, aztán pár év múlva elválnak.
Láttam ilyent, jó párat!
Több olyan eljegyzésen(!) is voltam, ami a lagzit is pipálja. Élőzene, külsőségek, minden. 3 éven belül mind a két pár elvált!
Fontosabb nekik a külsőség, mint a lényeg.
Igaza van 58-nak,ugyanazon a véleményen vagyok mint Ő,meg szerencsére itt sokan! Ez a nagy emancipáció ami itt megy! Rosszul vagyok az ilyenektől.:)
Párom is kemény habitus,nem is kicsit,mégis letérdelt,mikor megkérdezte.Megadta a módját,ahogy 58 is írja! Meg ahogy 20 is írja. Meg többen. Ez sehogy sem jön a nyálassághoz.:) Bár megkérne újra,mert akkor annó Én nemet mondtam. Egyébként a kérdésre válaszolva, fontosnak nem fontos, tehát a képzeletemben nem szerepelt sehogy egy lánykérés,mert sosem akartam Férjhez menni,de ha eljön az idő,amikor esetleg másodjára is megkér,akkor Tőlem az ágyon fekve is megkérdezheti.:) De szép szokás az biztos és sorry,hogy meglepő,hogy van aki ezt nem így gondolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!