Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lányok, nektek fontos, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek fontos, hogy egy férfi letérdeljen az eljegyzésnél?

Figyelt kérdés

Most szeretném megkérni a barátnőm kezét, mindenképp hagyományosan, letérdelősen :)

Sok helyen olvasom, hogy ez manapság már annyira nem szokás.

Pedig szerintem szép dolog.

29/F

2013. aug. 22. 19:37
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 anonim ***** válasza:
78%
Én telefonon kértem meg a feleségem kezét és annak is örült.
2013. aug. 22. 19:53
 12/61 anonim ***** válasza:
46%

6.: Látom nem érted az iróniát, de sebaj!

Nyilván nincs szükség arra, hogy pofonvágjam a párom, ő is tudja, hogy nem a kutyám hogy térdeljen előttem, hanem a partnerem, társam, és felnőtt ember módjára is képes beszélni egy komoly döntésről.

2013. aug. 22. 19:53
 13/61 anonim ***** válasza:
94%
A férjem nem térdelt le, egymás mellett ültünk kirándulás közben egy völgyben, csak mi ketten, semmi felhajtás, gyönyörű volt :) Nem a térdelés a lényeg!
2013. aug. 22. 19:54
 14/61 A kérdező kommentje:

Én sem vagyok oda a giccses dolgokért, de a leendő sógornőmtől tudom, hogy a barátnőm így szeretné, legalábbis régebben mindig ezt mondta neki

Pedig ő sem egy nyálas nő, sőt :)

2013. aug. 22. 19:55
 15/61 anonim ***** válasza:
54%

ebből iróniát csinálni...

ezek olyasmi megnyilvánulások a részedről amit én sose fogok megérteni.

telefonon megkérni?

miért nem inkább smsben?

vagy emailben.

de akkor már legyünk stílusosak s lovasfutár vigye neki az üzenetet ami egy kockás spirálfüzetből kitépett lapra van írva szénnel.

2013. aug. 22. 19:56
 16/61 anonim ***** válasza:
91%
Nekem nagyon romantikus lánykérésem volt, de nem nyálas és csöpögős, ezért nem térdelt le, de nem is akartam volna! TÖKÉLETES volt minden, ahogy volt! :)
2013. aug. 22. 19:56
 17/61 anonim ***** válasza:
74%
Jézusom ...mióta lett gáz letérdelni ? :D
2013. aug. 22. 19:59
 18/61 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező, ha jól olvasom, itt arról van szó, hogy a barátnőd így szeretné. Te így szeretnéd. Akkor mi a kérdés? Ne az érdekeljen, hogy Kispista Piripócsról egy névtelen fórumon giccsesnek, vagy nyálasnak találja, hanem az, hogy ti hogy képzeltétek el. Úgyhogy hajrá! :)
2013. aug. 22. 19:59
 19/61 anonim ***** válasza:
88%

Ha tudod, hogy a barátnőd így szeretné, akkor tedd így.

Az más, ha tudod, hogy mit akar :)

SOk boldogságot!

2013. aug. 22. 20:01
 20/61 anonim ***** válasza:
70%

Az én férjem abszolút nem egy nyálas alak, hivatásos katona, mikor csak jártunk, akkor is olyan határozott, "kemény" férfi volt.

Amikor megkérte a kezem a Hargita tetején letérdelt és szerintem ez így volt gyönyörű. Ez nem egy nyálas dolog, hanem egy jelkép, annak a jelképe, hogy a férfi tiszteli a nőt és hajlandó neki akár megalázkodni is (de nem a szónak a rossz értelmében). Ez nem egy döntés, amit meg kell beszélni. Ez a férfi döntése, amit megkérdez a nőtől!

Szerintem ha a barátnőd erre vágyik, és te gond nélkül megteszed akkor hajrá, mellé nem lőhetsz vele :)

2013. aug. 22. 20:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!