Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lánykérés/ eljegyzés mikor?
a barátom 22 én 21 éves főiskolás lány vagyok (23 évesen végzek), ő dolgozik.
Karácsonykor leszünk 2,5 évesek
ilyen esetben mikor esedékes, hogy megkérje a kezem?
szoktnk ilyesmiről beszélni (de nem konkrétan), hanem majd ha a feleség+férj, összeköltözés, gyerek, jövő ilyesmik :)
bár nem várom még, de szoktam rajta titokban gondolkodni, de szerintem nem vagyok felkészülve rá még, csak érdekel, hogy kinek mi erről a véleménye.köszönöm : )
ha nem szeretné..nem tettem fel volna a kérdést. ő többet szokott a jövöbeli dolgokkal jönni, mint én, mert én nem szeretném ezzel elijeszteni és amúgysem vagyok olyan lány, hogy csak erről beszéljek:D
de köszönöm a választ. :)
amúgy azt vettem észre, hogy manapság a 4 év a etalon. bár persze nem általánosítok.. kinél, hogy :)
Nincs esedékesség, de ha szándékai vannak szép gesztus lenne tőle akár mostanában is.
A lánykérés, a gyűrű annyit jelent hogy komoly szándéka van veled a jövőben. Téged szeretne majd házastársának és a gyerekei anyjának.
Azért jelent olyan sokat a nőknél a menyasszony státusz, mert menyasszonynak lenni azt jelenti hogy annyira szeret a párod hogy veled képzeli el az életét.
Tudom hogy ez nem minden gyűrűhúzás igazolja, de több melegség van abban ha valakit menyasszonyaként mutat be egy férfi mint a barátnőjeként.
A barátnő lehet több éves kapcsolat is, de lehet pár napos is....olyan lecserélhető hangzásra.
Ezért szeretik a nők a gyűrűt, mert ez komoly jelzés a külvilág felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!