Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan? Miként? Mit gondoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan? Miként? Mit gondoltok nök/lányok? Milyen helyszínen? Hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

20 éves vagyok és szeretném megkérni a barátnöm kezét.A gyürü már megvan,az is hogy miként hozzam fel a dolgot,mert egyáltalán nem számít ilyesmire.

Lenne egy ötlet,csak

kettesbe,úgy olyan romantikus...

Én Írországban laktam,születtem,a szüleim is ott vannak és csak pár éve vagyok itt.

Mivel ö is imádja Írországot arra gondoltam ott valahol tenném fel a kérdést.

Csak néznénk a tájat a tengernél vagy ilyen helyen...és csak szépen

odabújni hozzá a fülébe súgni hogy:

"Leszel a feleségem"

Nem tudom ki mit gondol esetleg erröl...

Vagy ha van más ötlet azt is szívesen várom,a romantikus dolgokat nagyon szereti és érzékeny is.

Akár tapasztalat vagy álom leánykérés is jöhet!

Elöre is köszönöm!

(Aki csak piszkálni akar kíméljen)

2014. aug. 4. 03:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Engem még nem kértek meg, de ahogy olvastam a tervedet elképzeltem, hogy én a helyszínen elolvadnék az örömtől:) Szerintem ez úgy ahogy van csodás és a barátnőd nagyon odáig lesz:) Sok sikert és sok boldogságot!:)
2014. aug. 4. 04:01
 2/11 anonim ***** válasza:
Tökéletes lenne :)
2014. aug. 4. 05:31
 3/11 anonim ***** válasza:
Mi itt a kérdés ? ... Amit elképzeltél csodás ,nem is kell ettől szebb/ romantikusabb ;-) ! Sok boldogságot :-))) !
2014. aug. 4. 05:41
 4/11 anonim ***** válasza:
49%
Én ùgy kèpzelem el, hogy megbeszèljük, hogy összehàzasodunk. Mindenfèle gyürü, letèrdelès, nyakababorulàs, síràs ès sikongatàs nèlkül. Ez egy komoly döntès, ne legyen màr meglepetès..
2014. aug. 4. 05:48
 5/11 anonim ***** válasza:
36%

A 4-esnek van igaza. Nem kell sem gyűrű, sem egyéb "körítés" egy ilyen komoly lépésnél. Ez inkább nevetséges, mint komoly dolog. A házasság eldöntése NEM romantika!

Ne a leánykérés legyen "álom", hanem annak a megbeszélése, hogy együtt akarjátok leélni az életet. Ha igent mond, akkor beszéljétek meg azt is, hogy mikor legyen az esküvő.

A gyűrű egy szép ajándék, de Magyarországon eljegyzés csak karikagyűrűvel lehet. Csak a sznobok utánozzák az amerikai filmeket.

De az eljegyzés is csak formaság, ha nincs rövidesen esküvő.

2014. aug. 4. 07:13
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Azt írod, egyáltalán nem számít lánykérésre a barátnőd. Nagyon nem mindegy, mi ennek az oka? Pl ha nem házasság párti, ha még nem érzi érettnek magát a házasságra, vagy szerinte még nincs ezen a szinten van a kapcsolatotok, akkor egy nyaralás alkalmával egy ilyen meglepetés balul is elsülhet.

Ilyen meglepetést csak akkor szabad okozni, ha biztos vagy abban, hogy a válasza igen lesz.

2014. aug. 4. 07:14
 7/11 anonim ***** válasza:

Ha nem szamit ra a baratnod, akkor szamits arra, hogy esetleg nemet mond, mert o elvan veled, de tobbet nem akar toled.

Beszelgettetek mar a jovorol? Kozos tervek?

A meglepeteses lanykeresek csak a regenyben romantikusak. Egy komoly par tudja, hogy mi a tervuk egymassal.

2014. aug. 4. 08:53
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem értek azzal aki azt írja,hogy Magyarországon eljegyzés csak(!) karikagyűrűvel lehet !!! Ugyan már .. :/ !!! Régebben .. sok -sok évvel ezelőtt az volt a megszokott ,de manapság az eljegyzési gyűrűvel történő lánykérés is ugyanolyan gyakori és semmit sem vesz el a házasodási szándék kifejezésének komolyságából ,valamint nem sznobság ! Nekem is köves gyűrűvel kérte meg a párom a kezemet ,a karikákat majd kiválasztjuk közösen az esküvőt megelőzően ,ezért kevésbé lennék menyasszony ?! Kétlem !!!
2014. aug. 4. 09:05
 9/11 anonim ***** válasza:

Szerintem jó a lánykérés ötleted:) De a letérdelést ne felejtsd el...

Amúgy miért lehetne csak karikagyűrűvel eljegyzés??? Miért kéne mindenkinek ugyanúgy birka mód követni valami őskori hagyományt??? Lehet másképp is csinálni és az is ugyanúgy eljegyzés.

2014. aug. 4. 19:56
 10/11 A kérdező kommentje:

Beszéltünk már erröl,de direkt vártam ezzel 1 bö évet,hogy ne számítson rá és meglepetés legyen.Hosszú idö volt,de megéri

Köszi,remélem örülni fog :)

2014. aug. 4. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!