Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan? Miként? Mit gondoltok nök/lányok? Milyen helyszínen? Hogyan?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
20 éves vagyok és szeretném megkérni a barátnöm kezét.A gyürü már megvan,az is hogy miként hozzam fel a dolgot,mert egyáltalán nem számít ilyesmire.
Lenne egy ötlet,csak
kettesbe,úgy olyan romantikus...
Én Írországban laktam,születtem,a szüleim is ott vannak és csak pár éve vagyok itt.
Mivel ö is imádja Írországot arra gondoltam ott valahol tenném fel a kérdést.
Csak néznénk a tájat a tengernél vagy ilyen helyen...és csak szépen
odabújni hozzá a fülébe súgni hogy:
"Leszel a feleségem"
Nem tudom ki mit gondol esetleg erröl...
Vagy ha van más ötlet azt is szívesen várom,a romantikus dolgokat nagyon szereti és érzékeny is.
Akár tapasztalat vagy álom leánykérés is jöhet!
Elöre is köszönöm!
(Aki csak piszkálni akar kíméljen)
2014. aug. 4. 03:31
11/11 anonim válasza:
Na sikerült a lánykérés?:) Mesélj!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!