Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg akarja kerni a kezem?
Sziasztok.
En 19 eves vagyok, baratom 21. 2 eve vagyunk egyutt, abbol 1 eve egyutt is elunk.
Kapcsolatunk kezdete ota beszelgettunk a hazassagrol, szerencsere egy velemenyen vagyunk, mindkettonknek fontos.
Nemreg nosult meg az egyik ismerose, a legjobb baratja is most kerte meg a baratnoje kezet es talan innen jon az otlet (?).
Szoval par napja kerestem egy emailt a telefonjan (tud rola, nem kutakodtam), de amikor ramentem, feljott az amit o kuldott el, mintha direkt hagyta volna ott.
Azt irta az ismerosenek, hogy gratulal, es lassan o is felteszi nekem a nagy kerdest..
Masnap pedig irt egy sms-t, hogy latott egy nagyon szep gyurut, lehet megvenne nekem..
En nem is igazan tudtam reagalni, gyorsan eltereltem inkabb a temat.. Marmint erre mit lehetne egyaltalan? :D
Most elvilrg o nem tudja, hogy lattam az emailt. Hozzam-e fel egyaltalan a temat? En nagyon orulnek neki, csak jaj.. Hiaba dolgozunk, fizetjuk a szamlakat, ugyeket intezunk, stb, megis ott van meg a tojashely a fenekunkon :D
Szerintetek rakerdezzek, vagy csak varjak?
Koszonom ha elolvastatok!
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eljegyzes..
A másik kérdés.:)
Igen, az teljesen igaz, hogy a ott a kommunikációval volt a baj. Nem szabad olyat erőltetni, amit nem akar mindkét fél, még akkor sem, ha valamikor megígérte. A fiú részéről korrekt lenne a "legkorábban 5 év múlva elveszlek", és akkor a lány mérlegelhetne, hogy vele marad, vagy tovább áll. Szerintem mindkét oldal érhető, csak nekik kellene megérteniük a másik oldalt is.
61%-os: te tényleg nem olvastad el végig, hát ez volt pont a lényege, hogy a pasas nyüstölte ezzel :)
81%-os: Igen, szerintem a pasinak őszintének kellene lennie a lányhoz. Lehet nem akar belőle még nagyobb cirkuszt és ezért nem akar várni, mert rájött, hogy rossz fát tett a tűzre és kicsit belelátta magát a lány helyzetébe, hogy igen, hitegette, beszélt róla, aztán ez lett a vége... Szerintem már csak bűntudatból egyezett bele, de jó lenne, ha ez is tisztázva lenne, mert így semmi értelme az eljegyzésnek.
Őszintén, Ti sem voltatok épp kedvesek vele és támadólag írtatok, olyan csalódottsággal én is így írtam volna, ahogy Ő, mert idegesített volna, hogy nem a témára fókuszáltok, hanem azért becsméreltek, mert fiatal vagyok, holott most épp ellenkezőleg vélekedsz pl. ennél a posztnál is. És én értem, azért, mert más a hozzáállás, mindkét fél akarja, ott meg csak az egyik, de ott már nem arról volt szó, szó sem volt arról, hogy ki akarja és ki nem, csak hogy olyan fiatalon hülye, mert ezt akarná és megértitek a fiú helyzetét, mert még fiatal. Remélem az összes kommentelő, aki ellenezte az elmúlt napokban a lányt idejön és látja, nem ritkaság fiatalon az elköteleződési vágy és igenis vannak olyan pasik, akik komolyan képesek gondolni ilyen fiatalon is! :)
Az előző kérdésben a pasi állította be úgy a helyzetet, hogy félreérthető legyen, aztán beböfögte, hogy nem eljegyzési gyűrűt kap a lány:) Kedves mi? Így persze hogy csalódott a barátnője...
Kérdező, ha úgy érzed, mondj igent. Sok boldogságot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!