Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg akarja kerni a kezem?
Sziasztok.
En 19 eves vagyok, baratom 21. 2 eve vagyunk egyutt, abbol 1 eve egyutt is elunk.
Kapcsolatunk kezdete ota beszelgettunk a hazassagrol, szerencsere egy velemenyen vagyunk, mindkettonknek fontos.
Nemreg nosult meg az egyik ismerose, a legjobb baratja is most kerte meg a baratnoje kezet es talan innen jon az otlet (?).
Szoval par napja kerestem egy emailt a telefonjan (tud rola, nem kutakodtam), de amikor ramentem, feljott az amit o kuldott el, mintha direkt hagyta volna ott.
Azt irta az ismerosenek, hogy gratulal, es lassan o is felteszi nekem a nagy kerdest..
Masnap pedig irt egy sms-t, hogy latott egy nagyon szep gyurut, lehet megvenne nekem..
En nem is igazan tudtam reagalni, gyorsan eltereltem inkabb a temat.. Marmint erre mit lehetne egyaltalan? :D
Most elvilrg o nem tudja, hogy lattam az emailt. Hozzam-e fel egyaltalan a temat? En nagyon orulnek neki, csak jaj.. Hiaba dolgozunk, fizetjuk a szamlakat, ugyeket intezunk, stb, megis ott van meg a tojashely a fenekunkon :D
Szerintetek rakerdezzek, vagy csak varjak?
Koszonom ha elolvastatok!
elsővel egyet értek... ha úgy érzed minden szép, ő az igazi akkor hajrá! sok boldogságot nektek! :)
nem kell felhozni a témát.. várj csak nyugodtan... és majd csodálkozz és örülj! :)
Amikor én voltam 23 éves, addigra már a barátnőim és barátaim már mind házasok voltak. Nem ti vagytok túl fiatalok, hanem a többség az utóbbi 15-20 évben "vélány" és "agglegény" korában sem akar házasodni.
Rajta! Legyetek boldogok. Az egzisztenciális problémák akkor vannak, ha egyedül vagytok. Ketten meg könnyebb megoldani, a szerelem lendületet ad az embernek. :-)
Huh, koszonom szepen a valaszokat, mindannyian nagyon kedvesek vagytok!!
Ha megkerne, biztosan igent mondanek, csak ez most furcsa. Ram jott az az erzes, hogy ez mar valami nagyon komoly, es ettol bepanikoltam. De orulok neki. Vagyis orulnek, ha megtortenne.
De lehet nem is aktualis meg..
Nem is kellett volna szolnia a gyururol, nem?:D
A kommentelonek, aki kijavitott: koszi, most visszaolvasva nekem is feltunt mar, hogy valami ott nem stimmel :D
Egy előző kérdésnél a fiú nem akarta még eljegyezni a lányt, és ő ezért pattogott oldalakon keresztül, mert mi az, hogy még ráérnek? Szerintem erre célzott az első.
Véleményem szerint nagyon fiatalok vagytok, de ha mindketten eljegyzést akartok, akkor hol a probléma? Az esküvő gondolom nem holnap lesz, és gyereket sem most akartok vállalni.. Szerintem ne kérdezz rá, gondolom meglepetést akar, és talán a gyűrűs kérdést is azért tette fel, hogy megtudja, mit reagálnál. ("Remélem nem eljegyzési gyűrű..?") Ha én eljegyzést szeretnék, és a párom is azt tervezgetné "titokban", kicsit gyakrabban vonszolnám magammal az ékszerboltok kirakatához, hogy informálódjon, mégis mi tetszik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!