Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mi a véleményetek a flashmob...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rzoli11 kérdése:

Mi a véleményetek a flashmob lánykérésröl?

Figyelt kérdés
2014. okt. 24. 13:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az, hogy a férfiak azt hiszik, a nők erre - vagy hasonló klisékre - vágynak, miközben nem. A lánykéréshez nem kell közönség, csak a férfi, és pár sor meghitt szöveg. 18 év körül egyébként még jó ötlet lehet, abban a korban még sokan a társaság előtt élik a magánéletüket, de abban a korban maga a házasság nem túl megfontolt.
2014. okt. 24. 13:47
 2/13 anonim ***** válasza:
*Kivéve, ha a nő pont erre vágyik, és ezt jelezte, de én ilyet nem ismerek. Ettől még lehet, hogy van.
2014. okt. 24. 13:49
 3/13 anonim ***** válasza:
Én 33 éves vagyok és már túl vagyok a lánykérésen ,ami nem így zajlott ..de ennek ellenére nekem nagyon tetszik !!! :-)))
2014. okt. 24. 13:51
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Annyira "ámerikai"...

Nekem mondjuk nem tetszenek az ilyen művigyort felragasztó ugrabugrálások alapból sem, de egy lánykérésnél végképp nem értem, hogy mi célt szolgál. Az eljegyzés a házassági szándék kifejezése, amihez az ilyen produkcióknak semmi köze, ez két személy közös döntése legyen.

2014. okt. 24. 14:29
 5/13 anonim ***** válasza:
Ciki!
2014. okt. 24. 14:29
 6/13 anonim ***** válasza:
77%

Nagyon személytelen.

Nem örültem volna neki ha így kér meg a férjem. Kényelmetlenül éreztem volna magam. Még szerencse hogy elég jól ismert, tehát tudta hogy kell megkérni, és minek örülnék. (kettesben letérdelve gyűrűvel, utána pedig elmondtuk a családnak)

Ha valakinek tetszik az nem gond, de nagy melléfogás lehet, ha akit meg akar kérni a férfi pont nem ilyesfajta lánykérésre vágyik.

2014. okt. 24. 15:32
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát én baromi hülyén érezném magam nőként ilyen szituban. Sőt, közönségként sem tudnám értékelni.

Bár manapság... "aha drágám, persze, igen! Várj add a kezed, hadd fotózzam le facebookra" :D

2014. okt. 24. 15:42
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Inkább legyen meghitt.

Nekem a flashmob túl sok.

2014. okt. 24. 16:12
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekem tetszene. De alapból is szeretem az extrémebb, szokatlanabb dolgokat, szóval azért aki ismer, annak ez elég nyilvánvaló.
2014. okt. 24. 20:07
 10/13 anonim ***** válasza:
Nekem nem az ugrabugrálós ,táncolós flashmob jön be hanem az ilyen .. de ez nagyon :-)))))) ----> [link]
2014. okt. 24. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!