Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt valakinek flashmob lánykérése? Elmesélnéd?
Figyelt kérdés
2013. jún. 8. 12:14
1/3 A kérdező kommentje:
Hátha van valami jó sztori ,amiből ötletet lehetne meriteni :-) .
2013. jún. 8. 12:16
3/3 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=u5RX6Sktb4Y
bár ez hang nélkül van.... a lényeg, egy tippet adnék. bár én nő vagyok, fogadj meg egy tanácsot. nagyon jó ötlet, egy csomón elsírtam magam, nagyon ötletes lánykérés mód, de ha táncosokat hívsz, ne bomba nők lépjenek már be mint ennél a videónál mert azt hiszi azért álltok meg mert bejönnek a csajok :-D vagy vegyesen, vagy csak srácok, bár ez a ti napotok, nem külön külön. gratulálok előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!