Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogy nézne ki álmaid lánykérés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy nézne ki álmaid lánykérése? Hogy képzeled el?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 4. 17:48
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
89%
8 ev utan teljesen mindegy lenne, csak kerje meg a kezem:D
2013. ápr. 4. 18:08
 2/22 anonim ***** válasza:
87%
Nekem pont úgy is történt!!!Váratlan időpontban tehát nem szülinap karácsony stb, tenger-ben lényegében egy sziklán a fülembe súgta naplementekor a nagy kérdést. Semmi tömeg, semmi gyertya rózsa térdepelés, az számomra nyálas.....
2013. ápr. 4. 18:11
 3/22 anonim ***** válasza:
97%
Egymással szemben állva, mélyen a szemembe nézve kizárólag négyszemközt. Számomra így lenne a leghitelsebb. A valóságban is így történt.
2013. ápr. 4. 18:12
 4/22 anonim ***** válasza:
92%
Esti romantikus séta közben váratlanul felteszik nekem a kérdést (nem térdelve, max. padon romantikusan összebújva). Persze előtte valami szívből jövő szerelmi vallomás sem árt. Ez lett volna az elképzelésem, a vőlegényem persze totál béna ilyen kérdésekben, úgyhogy kicsit se volt romantikus az egész, de azért örültem :)
2013. ápr. 4. 18:18
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen kettesben, nem kellene nagy show... És leginkább otthon, szóval semmi elegáns étterem, pezsgőben elrejtett gyűrű, rózsacsokor, ilyesmik.
2013. ápr. 4. 19:31
 6/22 anonim ***** válasza:
89%
Az én kezemet abban az étteremben kérte meg ahol(szó szerint) először pillantottuk meg egymást.Elmentünk,aztán mikor kihozták a desszertet,kaptam a felszolgálócsajtól egy kis angyalkát egy tányérban.Azt mondta a csaj,hogy a főnök küldi (előtte anya ott dolgozott,tehát jó viszonyba voltam a főnökkel,ezért nem csodálkoztam az "ajándékán")és mikor felemeltem alatta volt az ékszeres doboz,akkor már elkezdett verni a szívem és hulltak a könnyeim és mikor kinyitottam már totál elsírtam magam,aztán aranyosan kivette a kezemből letérdelt és aranyos bevezetés után pedig megkérdezte,hogy leszek-e a felesége:) Ez 2013.dec.22.-én történt most pedig ott tartunk,hogy 2hónap múlva esküvő :)
2013. ápr. 4. 19:59
 7/22 anonim ***** válasza:
39%

"álmaid lánykérése?"

Megkérem, és ő nemet mond.

...és élnénk tovább boldogan!

2013. ápr. 4. 20:00
 8/22 anonim ***** válasza:
62%
Én már feleség vagyok. Mi megbeszéltük előre, és ennyi. A többi nem fér bele az én abszolút praktikus, és realista életembe.
2013. ápr. 4. 20:21
 9/22 anonim ***** válasza:
70%

Az első randink helyszínén, rózsával, gyertyafénnyel, térdelősen, szöveget mondva... :) Így is történt. Csodás élmény volt. :)

24N

2013. ápr. 4. 20:55
 10/22 A kérdező kommentje:

6-os, gratulálok neked! :) Bár gondolom nem 2013-at akartál írni, de attól még gyönyörű :)

Majd leírom az enyémet is, még várok pár választ :)

2013. ápr. 4. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!