Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az álomesküvőd? Hogy képzeled el?
Mondjuk ha pénz nem számítana, és olyan esküvőd lehetne, amilyet szeretnél, ott, ahol szeretnéd, akkor milyen lenne?
Például: Hol tartanád, hány embert hívnál, mi lenne a menü, milyen zene lenne?
Hát először is a mostani pasimmal, tudom, hogy közhely, de ha vele lesz, akkor az mindenképpen álomesküvő lesz. :D
Amúgy ha a pénz nem számítana, akkor én reneszánsz hangulatú esküvőt szeretnék, ilyen stílusú ruhákkal, kellékekkel, zenével, stb... és persze a helyszínt is ehhez méltóan választanánk meg valami nagyon szép helyen, itt Magyarországon.
Menün nem szoktam gondolkozni, de többféle étel lenne, esetleg lennének "különlegesebb" ételek is. Olyan sok ismerősöm nekem nincs, akit meghívnék, talán páromnak több, de akkor felkerülhetnének olyan emberek is a listára, aki nem annyira közeli barátok.
Úgy vagyok, mint 16:44, legszívesebben valamilyen történelmi hangulatú lenne...
Bár akkor ugye a vendégeknek is úgy kéne...
Időgép kéne nekem egy álomesküvőhöz. :)
Én nem vagyok oda az esküvőkért, meg nem tartom azt a legfontosabbnak hogy bevakolva, abroncsos szoknyában meg öltönyben feszítsünk. Nem is éreznénk jól magunkat. :) Ha minden jól megy, horror punk zenére fogunk esküdni a szokásos cuccainkban, a kaját majd kitaláljuk és biztos lesz sör. A jelölt már megvan hozzá. :)
Nem tudom, valamiért mindig is arról álmodoztam hogy a Wackenen esküdünk meg. Mondjuk elég zakkant vagyok sokak szerint. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!