Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy képzeled el álmaid esküvőjét? Sikerül (t) megvalósítani?
hm a polgári szűk családi körben (Szülők tanuk kb.) Nem menyasszonyi ruhában- de valami szép fehér ruhában
Másnap a templomi már nagyobb létszámmal.(menyasszonyi ruhában természetesen) Mindenhol rózsaszín/fehér virágok süt a nap. vőlegénnyel egyszerre vonulnék be.Remélem nem fogok sírni-ezért nem is szeretnék saját szavaimmal esküszöveget mondani. Utána vacsora (de nem hajnalig tartó lakodalom) Igényes dalok (nem mulatós)hatalmas fehér torta amin színes virág formájú marcipánok futnak körbe.
Vacsora közben játékok
Ez csak így körvonalakban :)
Szűk család, tengerpart. Nekem így volt tökéletes.
34N
Először szeretnék találni magamnak valakit. :)
Előző nap lenne egy lánybúcsú. Alap.^^ Az esküvő reggelén egy férfi olvasna fel verseket, elköszönnék apától, anyától nagyszülőktől, nagyimtól. Mennénk a templomba. Bevonulnék Auth Csilla "Ilyen, aki szeret" c. számára. Koszorúslány lenne másodunokahúgom. Apa átadna a vőlegénynek. L. T. atya tartaná a misét, bármi áron de ő. xD Utána lenne egy közös csoportkép, majd mennénk a lagziba. Eladó a menyasszony, apa-lánya tánc, buli hajnalig. Bár megvalósulna. :)
17/L.
Én nem szeretnék nagy felhajtást. Külön egy szerény kis esküvő a családdal, egy ebéd, aztán egy buli a haverokkal, utána pedig a lényeg, a nászút :-)) Vmi jó kis helyre mennék, még nem tudom hova...
Remélem barátom is hasonlóan tervezi, mert különben gondok lesznek:-)
Templom,csodaszép menyasszonyi ruha,kisöcsém hozza a gyűrűket,ide jön aki akar,megnéz.
Utána át a polgárira,ide már csak szülők,öcsém,párom szülei,nagynénje,én 2 nagyszülőm,párom 2 nagymamija jöjjön,tanunak a két anya tökéletes
utána igy 12-en étterem,majd este vagy másnap reggel el nászútra
23/N
(már csak a bővebb rokonságnak kell beadagolni,hogy eszem ágában sincs lagzit tartani)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!