Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy képzeled el álmaid...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy képzeled el álmaid esküvőjét? Sikerül (t) megvalósítani?

Figyelt kérdés
22/N
2011. ápr. 4. 19:35
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
miért, te hogy képzeled el? már megvolt?
2011. ápr. 4. 19:43
 2/23 anonim ***** válasza:
Semmi különös vágyam nincs csakis a szűk család legyen ott, nem akarok nagy felhajtást, a lényeg, hogy a férjem legyen és ezt szép, egyszerű estével ünnepeljük meg. Még várat magára a dolog egy pár évet biztos, sajnos. 23L
2011. ápr. 4. 19:50
 3/23 anonim ***** válasza:

hm a polgári szűk családi körben (Szülők tanuk kb.) Nem menyasszonyi ruhában- de valami szép fehér ruhában

Másnap a templomi már nagyobb létszámmal.(menyasszonyi ruhában természetesen) Mindenhol rózsaszín/fehér virágok süt a nap. vőlegénnyel egyszerre vonulnék be.Remélem nem fogok sírni-ezért nem is szeretnék saját szavaimmal esküszöveget mondani. Utána vacsora (de nem hajnalig tartó lakodalom) Igényes dalok (nem mulatós)hatalmas fehér torta amin színes virág formájú marcipánok futnak körbe.

Vacsora közben játékok

Ez csak így körvonalakban :)

2011. ápr. 4. 19:52
 4/23 anonim ***** válasza:
Két éve volt, az idő csodaszép, a zene, kaja, sütik pont olyanok, mint szerettem volna, a ruhám is szupi lett, minden jó lett volna, ha anyósom nem húzza le az egészet :( A másik, ami csalódás volt, a videó... de attól az emlék szép (már ami). 23/N
2011. ápr. 4. 19:52
 5/23 anonim ***** válasza:
23/L előző voltam
2011. ápr. 4. 19:53
 6/23 anonim ***** válasza:
Nálam kedvfüggő. Van amikor egy egszerű vegasi esküvőre tenném a voksom, de van, hogy egy iszonyatnagy felhajtásra vágyom az összes rokonal, ismerőssel, valami nagyonszép templommal, hajnalig tartó lagzival. Egyenlőre azonban még nem sürgős a döntés:)
2011. ápr. 4. 19:56
 7/23 anonim ***** válasza:

Szűk család, tengerpart. Nekem így volt tökéletes.

34N

2011. ápr. 4. 20:01
 8/23 anonim ***** válasza:
56%

Először szeretnék találni magamnak valakit. :)

Előző nap lenne egy lánybúcsú. Alap.^^ Az esküvő reggelén egy férfi olvasna fel verseket, elköszönnék apától, anyától nagyszülőktől, nagyimtól. Mennénk a templomba. Bevonulnék Auth Csilla "Ilyen, aki szeret" c. számára. Koszorúslány lenne másodunokahúgom. Apa átadna a vőlegénynek. L. T. atya tartaná a misét, bármi áron de ő. xD Utána lenne egy közös csoportkép, majd mennénk a lagziba. Eladó a menyasszony, apa-lánya tánc, buli hajnalig. Bár megvalósulna. :)

17/L.

2011. ápr. 4. 20:06
 9/23 anonim ***** válasza:

Én nem szeretnék nagy felhajtást. Külön egy szerény kis esküvő a családdal, egy ebéd, aztán egy buli a haverokkal, utána pedig a lényeg, a nászút :-)) Vmi jó kis helyre mennék, még nem tudom hova...

Remélem barátom is hasonlóan tervezi, mert különben gondok lesznek:-)

2011. ápr. 4. 20:14
 10/23 anonim ***** válasza:

Templom,csodaszép menyasszonyi ruha,kisöcsém hozza a gyűrűket,ide jön aki akar,megnéz.

Utána át a polgárira,ide már csak szülők,öcsém,párom szülei,nagynénje,én 2 nagyszülőm,párom 2 nagymamija jöjjön,tanunak a két anya tökéletes

utána igy 12-en étterem,majd este vagy másnap reggel el nászútra

23/N

(már csak a bővebb rokonságnak kell beadagolni,hogy eszem ágában sincs lagzit tartani)

2011. ápr. 4. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!