Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy képzeled el álmaid...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy képzeled el álmaid esküvőjét? Sikerül (t) megvalósítani?

Figyelt kérdés
22/N
2011. ápr. 4. 19:35
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

én leírom, bár én az egyszerűt szeretem. szeretnék lagzit, de nem szeretnék giccspartit:) félreértés ne essék, nagyon tetszik az ötleted, biztos gyönyörű lesz:) én részleteket is mutatok, ha nem baj:)

ruha: [link]

[link]

illetve hasonlók:)

menyecske ruha: [link]

[link]

frizura: [link]

[link]

a többi részlet még nincs igazán elképzelve, legalább is még elég képlékeny, vagyis számomra a fenti három a legfontosabb.

tehát az ideális esküvő? mindenekelőtt nem nagy. tényleg, csak család, rokonok, pár barát, esetemben ez 25 fő, max, párom részéről kb 40-45. kicsit nagyobb a család:)

polgári, templomi, majd fotózás, vacsi, lagzi:) de szívem szerint, ha tehetném, kis kerti lenne, sátras buli:) vagy tengerparti, kis rucival:) olyan szép lenne:) de mivel ez nem lehet, anyagiak és más egyéb miatt, marad a B terv, a kettes számú, amit először leírtam:)

2011. ápr. 7. 15:39
 22/23 anonim ***** válasza:

sikerult megvalositani es tenyleg olyan volt amilyent szerettem volna vagyis h mindenki jol erezze magat es csodalatos emlekeink legyenek rola

nekunk kettos eskuvonk volt mert parom erdelyi

egy kisebb hagyomanyos magyarorszagon, ettermes stb.es egy 200 fos igazi falusi lagzi erdely sziveben

szamomra minden megvolt

2011. ápr. 9. 22:01
 23/23 anonim ***** válasza:

Nálam az álomesküvő részletei mindig kedv szerint változnak, de nagy vonalakban:

-tavasszal

-szabadtéren, egy kastély kertjében

-ruha fehér/ekrü, elegáns, de egyszerűbb (vmi enyhén bővülő, pici rafinériával megbolondított, nem túldíszített, nem habos, babos)... és véletlenül sem azzal a tipikus hegyesorrú cipővel...

a vőlegény ruhája elegáns.. igazából én annak örülnék leginkább, ha fehérben/világosban lenne ő is... de a fekete-fehér szettel sincsenek bajaim :D

-menyecskeruha: vmi kényelmes koktélruha, amiben táncolni is lehet, és nem piros/bordó, hanem mondjuk vmi sötétebb zöld

-a virágcsokor pici, kerek vagy csepp alakú, és barackszínű (de volt már sötétkék is :D... a lényeg az, hogy nem fehér, nem sárga, nem rózsaszín-max. ha nagyon fáradt az árnyalat-, nem piros, nem bordó, nem rikító narancs)...

-szűkebb körű lenne... nem 4fős, de tényleg csak a legközelebbi barátok lennének ott, rokonok közül meg azok, akiket bírok

-bevonulózene vmi romantikus, de nem annyira elcsépelt (pl. az Elisabeth musicalből az Útvesztő minden út), kivonulózene pedig vmi szép instrumentális (vmi Yann Tiersen-stílusú)

-nem lenne pénzes menyasszonytánc, sem tipikus lagzis feladatok (max. házaspárbaj)

-étel: olyan fogások, ahol lennének különlegesebb ételek is, de hagyományosak is... a végén lenne fagyi a torta előtt... és ügyelnénk persze ételérzékenységre is, plusz ha van vegetariánus, akkor arra is

-zene: ha lesz egyáltalán zenekar, akkor gagyi fajta mulatós nem lesz, inkább 60-70-es évek ismertebb, bulisabb zenéi, később pedig CD-ről menne általunk összeállított mix a kedvenc dalainkból (akkor már ilyen frissebb zenék mennének)

-fotós, videós: videóshoz nem ragaszkodom... fotós sem kell, ha van olyan ismerős, aki nagyjából jó tudja kezelni a gépet

-lagzi helyszíne: tágas, elegáns, de otthonos étterem... dekoráció most éppen barackszínű-lágy vízkék kombináció a kis fejemben :D

-torta: 3emeletes, nem marcipánmázas (ki nem állhatom a marcipánt :D), az egyik emelet gyümölcsös lenne... a másik kettő szokásosabb íz (mondjuk feketeerdő és csoki)

-sütik: jó lenne, ha lennének tortaalakba kirakott cukormázas muffinok :)

-haj: kiengedve, vagy lazább, dúsabb feltűzésben

-smink: nagyon natúr, lágy, barackszínű és természetes színekből állna

-lenne csokordobás :D

2011. máj. 10. 01:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!