Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy képzeled el álmaid esküvőjét? Sikerül (t) megvalósítani?
Igen sikerült. Tóparton, amolyan amerikai stílus, szük családi kör..
Mindenki azt mondta, hogy a világ legszebb esküvője volt.
------------------
2 év múlva elváltunk...
Az esküvő legyen szép emlék, de nem garantál semmit!
Szorítok Nektek!!!!
Mindenki vagy azt szokta írni, hogy nagyot, habosbabos ruhával kastélyban, vagy kis szűk családit. Hát én egyiket sem. Hatalmas bulit szeretnék, de nem olyat, ahol mindenki kényelmetlen ruhákban, illemszabályoktól és hagyományoktól feszengve nem tudja igazán jól érezni magát. Én olyat szeretnék, ami nem a külsőségekről szól és amire úgy emlékeznek vissza az emberek, hogy jajj, de jó lenne, ha meg lehetne ismételni, és nem csak én érzem így. Vidám zenével, kényelmes ruhákkal, grillezéssel, különleges ételekkel, sörsátrakkal. Most ezen biztos kiakadnak többen, de valahol egy majális és egy kiállításmegnyitó közötti rendezvény lenne ideális, tehát ahol azért a hagyományokat is tiszteljük de nem görcsösen követjük. Szóval ahova ki is lehet öltözni, de nem nézik ki azt se, aki nem szeret és inkább farmerban jött. Élő zenével tánccal mulatsággal, tavasszal vagy nyáron, szabadtéren.
Amúgy szinte biztos vagyok benne, hogy ezt sikerül is megvalósítani, ha úgy érzem, eljött a ideje (legalábbis remélem nagyon sokan eljönnek majd, ami elengedhetetlen feltétele a nagy bulinak)... 26/N
09:44
akkor szóljál a papunknak (katolikus),hogy nem adhatta volna össze barátnőméket
vagy ne szólj,mert még meggondolja magát,és lehet átszervezni a miénket:)
:)
Voltak érdekes kommentek. Én értkélem, h leírtátok az álmaitok esküvőjét! :) Említette valaki, (a sörsátras lány :) ) hogy biztos furcsálljuk majd, h ő ilyet szeretne.
Nem mondom azt, h nem furcsállom.. :) Viszont, klassz ötletnek tartom. Az emberek nem nagyon vevők az új dolgokra.
Nekünk sem annyira hagyományos esküvőnk lesz.. Viszont nem is lesz egy nagy durranás.
A saját kertünkben lesz megtartva július végén, pavilonokkal, rengeteg virágga, világító lampionokkal.. Én az apró részletekért nagyon oda vagyok.. :) Maga a szertartás is a kertben lesz megtartva.
Nem szeretnék elhívni formaságból olyan embereket, rokonokat, akikkel szinte alig tartom a kapcsolatot. Nem szeretnék mulatós zenét(helyette inkább rocn rollt és táncdalfesztivál zenéit), és mezítláb szeretnék lenni, semmi tűsarkú :)) Nem nagy puccos, habos babos cuccban:).. hanem valami földig érő, lenge fehér menyasszonyi ruhában.. amit olyan könnyen felkap a szél. Nem szeretnék hagyományos menüsort se.. Még nem tudom pontosan, h mi legyen az étel, de a torta már megvan és az is, h lesz sok péksüti, fonott kosárkákban :)
Remélem sikerül nagyjából lefestenem azt a képet, ami a fejemben él az álomesküvőről.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!