Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogy nézne ki álmaid lánykérés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy nézne ki álmaid lánykérése? Hogy képzeled el?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 4. 17:48
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
69%

A párom nem gyk-zik, úgyhogy le merem írni ide a tervemet:)

Szóval pár hónap múlva elutazunk valahova külföldre, tengerpart, stb.. a helyszín még nincs eltervezve:) de pl. írhattok tippeket nyugodtan:)

Szóval én a repülőn fogom megkérni a kezét. Remélem korán reggel, hajnalban indul majd a gép és mindketten fáradtak leszünk:) A tervem az, hogy azt akarom, hogy úgy szálljunk fel a gépre, mint egy pár, de úgy szálljunk majd le, mint jegyesek:)

Az még fontos lesz, hogy ne gyanakodjon semmit, pl. hogy a nyaraláson fogom megkérni, ezért előtte kicsit félre fogom vezetni valahogy... szoktunk beszélgetni a lánykérésről, házasságról, szándékosan eljátszom, hogy nem az a fajta pasi vagyok:) Szóval meg fog kicsit lepődni. Ja igen, még csak 7 hónapja vagyunk együtt, de számomra Ő az igazi. És azt hiszem, ez kölcsönös:)

2013. ápr. 10. 13:42
 22/22 anonim ***** válasza:

Legyen egyszerű és ne legyenek szemtanúk. Legalábbis ne úgy, mint a fentebbi válaszoló tervében, hogy a mellettünk lévő ülés(ek)en ott üldögél valaki. Engem ez zavarna.

Meg én nem vagyok túl romantikus típus. Nem azt mondom, hogy jaj az se baj, ha kutyaszarba térdel és kulcskarikát használ, mert azért egy komoly, felnőtt döntésnek adjuk már meg a módját, de nekem a túlzott felhajtás, meg körítés se tetszik.

2013. máj. 30. 00:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!