Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nézne ki álmaid lánykérése? Hogy képzeled el?
Mindegy, csak ne nyilvánosan :) Valami szép helyen, ahol sok a virág, és baromi kevés, vagy egyáltalán nincs ember.
Vagy a saját lakásunkban (ami még nincs) egy jó kis Gyűrűk ura nézés után (még illik is ide a dráágaságom). A lényeg, hogy ne legyek kiöltözve, ne is számítsak rá. Mozi után is lehet felőlem. Vagy mondjuk szeretkezés után :)
Én ha fiú lennék, meglepném egy kindertojással...:)
szépen ki lehet bontani,hogy ne szakadjon el a papírfólia, késsel óvatosan az olvasztás mentén körbevágnám,kivenném belőle a "meglepetést" és beletenném a gyűrűt,aztán visszacsuknám a kis tartót,a szélét óvatosan megolvasztanám,hogy összetapadjon,visszacsomagolnám és odaadnám a hölgyeménynek.Ez vicces is,aranyos,ötletes,nem drága és lehet romantikus is,mert totál nem számít rá,hogy a kindertojásában egy jegygyűrűt kap.:)
A visegrádi várban sétáltunk, éppen vándorszínészek reneszánsz korabeli jelmezekben játszottak kis jeleneteket abból a kórból. A korhű jelmezeket is fel lehetett próbálni egy fotó erejéig. Hát mi is így tettünk, reneszánsz király és királyné gúnyát öltöttünk, volt trón is meg minden. Bohóckodtunk, eljátszottuk a királyi párt. Egyszer csak párom letérdelt és korhű szavakkal megkérdezte, hogy lennék-e a felesége, a palástja alól előhúzva egy ékszerdobozt. Én nem lepődtem meg, azt hittem ez is a show része (mivel még csak 3 hónapja ismertük egymást eszembe sem jutott, hogy lánykérésre vetemedne...)
Aztán kattogtak a vakuk, a "nép" éljenzett -persze már mindenki be volt avatva- és nekem akkor esett le, hogy ez valódi lánykérés:) És ami még nagyon jó az egészben, hogy egy egész fotósorozat készült a meglepődött fejemről, az igenről és a csókról, úgyhogy lesz majd az unokáknak mit mutatni:)
Fantasztikus volt! És azóta boldog házasok vagyunk van egy szépséges kislányunk és egy huncut kisfiúnk, szóval azt hiszem a mese kiteljesedett:)
Jó tudni, hogy olyan sokan irigylik a kapcsolatunkat, hogy lepontoznak. :) Nyugi, egyszer majd nektek is eljön Ő! :)
24N
Nekem mindegy, csak meglepetés legyen: )
A meglepetés alatt azt értem, hogy maga a szituáció legyen meglepetés, tehát nyilván előtte már szóba kerülne a közös jövőt, tervek, stb. De ezen felül nekem tényleg mindegy lenne, hogy egy parkban, egy étteremben, egy stadionban vagy otthon mosogatás közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!