Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Megszeretném kérni a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszeretném kérni a párom kezét, ezt gyűrűvel vagy gyűrű nélkül?

Figyelt kérdés
Annyi mindent lehet itt is olvasni hogy bekattan az ember komolyan :-DD

2014. okt. 23. 20:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
61%

Ki kéne puhatolnod, hogy mit szeretne a lány. Egyszerű gyűrű nélküli "mi lenne ha összeházasodnánk?"-ot vagy körítéses lánykérést.

És ez nem attól függ, hogy mi a magyar szokás.

Én pl. pont olyan egy köves gyűrűt kaptam mint a limonádé amcsi filmekben, és pont ilyenre is vágytam, mert mindig felsóhajtottam ilyen filmes jelenetnél (nem szándékosan, nem célzásként, hanem tényleg ez volt az önkéntelen reakcióm), és a párom erre felfigyelt. Szóval ő pont ilyen filmes gyűrűt vett nekem.

Az a lényeg, hogy milyen típusú a lány. Én falra másztam volna, ha hagyományos, apámtól engedélyt kérő vacsorás eljegyzést kellett volna rendezni két karikagyűrűvel.

2014. okt. 23. 22:23
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez attól függ te/ti mit szeretnétek.

De én pl jobban örülnék ha gyűrű nélkül kérne meg és együtt választanánk egy kísérő(köves) gyűrűt amit a jegyesség alatt viselhetek. Ennek pusztán annyi az oka, hogy nagyon kevés ékszer tetszik és nyilván egy ilyet minden nap hordanék de ha nem tetszene amit vesz a párom elég gáz lenne megmoondani neki. Persze ha 100% biztosan tudsz olyan gyűrűt választani ami tetszene neki akkor nyugodtan kérd meg gyűrűvel :)

2014. okt. 23. 23:40
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

"Ja, jön itt a sok magyar ősanya, hogy gyűrű nélkül, mert majd megvesztek volna egy szaros gyűrűért, csak nem adott nekik a franc se, csak Maari, legyen oszt lákodalom vagy ne legyen?"

Biztosan. :)) Megvesznék egy szaros gyűrűért? Van már vagy 8 kövesgyűrűm itthon, mit kezdjek még eggyel? Ja, hogy a "lánykérős" más? Nekem mondjuk a karikagyűrű jelenti az eljegyzést, mert az párban van és a férfi is hord, így kifejezi az összetartozást. A kövesgyűrű csak egy ajándék.

Egyébként igazából itt nem tud senki neked tanácsot adni, mert ez teljesen egyénfüggő dolog, hogy kinek mi a szimpatikus. Egyszer nálunk is már szóba került valami kapcsán az eljegyzés, és akkor meg is ragadtam az alkalmat és megmondtam a barátomnak, hogy ha véletlenül egyszer úgy dönt, hogy megkér, akkor ne költsön kövesgyűrűre, mert hülyeségnek tartom, majd karikagyűrű legyen, amit együtt választunk ki és felesbe álljuk.

2014. okt. 24. 14:40
 14/15 anonim ***** válasza:
Nőként mondom, hogy ha adsz azzal nem tudsz mellé lőni! Én is gyűrűpárti vagyok, kaptam is szerencsére, és nagyon szeretem hordani a lánykérős gyűrűt, mert mindig, mikor felveszem reggel eszembe jut, mikor megkért a férjem és ez jó érzés :-)
2014. okt. 25. 20:09
 15/15 A kérdező kommentje:

szuper

lesz gyűrűcske

csak nem megyek letámadni Őt a nélkül értitek hehe

hogy nézne mán ki? :-D

2014. okt. 26. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!