Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszeretném kérni a párom kezét, ezt gyűrűvel vagy gyűrű nélkül?
NEM kell gyűrű, sem térdre borulás, különleges helyszín a magyar szokások szerint.
Az eljegyzésen szokás a karikagyűrű mellé adni kisérőgyűrűt a lánynak, és kaphat a fiú is egy pecsétgyűrűt a lánytól.
Ez a gyűrűvel való megkérés az amerikai filmek majmolása, és csak újabban divat egyes körökben.
Az is igaz, hogy a nők szeretnek ékszereket kapni. De ettől még ez NEM eljegyzés.
Ja, jön itt a sok magyar ősanya, hogy gyűrű nélkül, mert majd megvesztek volna egy szaros gyűrűért, csak nem adott nekik a franc se, csak Maari, legyen oszt lákodalom vagy ne legyen?
És akkor másnak se legyen, csak mert nekik nem volt...
Gyűrűvel.
Mi pl. nem tartottunk hagyományos eljegyzést, nem volt vacsora a családdal.
A párom megkérte a kezem letérdelve egy köves gyűrűvel, aztán bejelentettük a családnak. Ennyi. Én attól, hogy nem volt családi vacsora még nagyon is eljegyezve éreztem magam.
Az esküvőre készülve vettük meg a karikagyűrűket.
Szerintem teljesen felesleges a gyűrű. Ha nem lenne a sok romantikus amerikai film, nem is jutna eszébe senkinek gyűrűvel indulni lánykérésre.
De ez teljesen a te döntésed. Ha akarod, adj neki gyűrűt. Ha meg anélkül szeretnéd, akkor tedd anélkül. Feltételezem, hogy nem ezen múlik, hogy igent mond-e a lány.
És sok boldogságot nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!