Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyűrűvel illi, való, odaállni a lány elé lánykéréskor? Pl. Opálköves gyűrű mennyire alkalomhoz való?
Nekem egy kicsi pici végkony fehérarany gyűrűvel kérte meg a kezem a párom. Féldrága kő van benne, de tényleg pici. Mindig is olyant szerettem volna...
Eljegyzéskor vettük a karikát.
Milyet illik? Szerinted ez is egy divat, milyen a haja színe?
Amilyet te akarsz, úgy ahogyan eldöntötted a lénykérést.
Nem kell semmilyen gyűrű! Elég csak megkérdezni, hogy feleségül megy-e hozzád!
Eljegyzéskor kell a két karikagyűrű, és ha akarsz, adhatsz mellé kövesgyűrűt kísérő gyűrűnek.
Ez a "lánykéréshez gyűrű kell" amerikai szokás utánzása, és ma divat.
Hát én ennek örülnék legjobban:
De szerintem nem az én kezemet akarod megkérni, szóval olyannal kérd meg amilyennel a barátnőd szeretné :D
Nagyon szep gyurum van, feherarany harom pici kovel semmi extra, kis egyszeru.
Viszont annyira nem szamitott, hogy milyen es annyira orultem a lanykeresnek, hogy igazibol meg se neztem, mert annyira nem szamitott, csak az, hogy menyasszony vagyok es velem akar lenni orokre a szerelmem.
Emlekszem, hogy par nappal kesobb, mikor fizettem a boltban tunt fel, hogy milyen gyonyoru. Akkor viszont leultem egy padra es nagyon sokaig nezegettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!