Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Milyen gyűrűvel illi, való,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyűrűvel illi, való, odaállni a lány elé lánykéréskor? Pl. Opálköves gyűrű mennyire alkalomhoz való?

Figyelt kérdés

2014. okt. 22. 21:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%
Erre nincs szabály. A legjobb, ha olyat választasz, ami tetszik a lánynak. Puhatold ki, hogy milyennek örülne. Ha a kövest szereti, akkor legyen köves.
2014. okt. 22. 21:21
 2/16 anonim ***** válasza:
95%
Olyannal amit te szeretnél adni. Nem a gyűrű a lényeg hanem az amit szimbolizál.
2014. okt. 22. 21:35
 3/16 anonim ***** válasza:
72%
Ez nagyon nem illem kérdése, hanem hogy a lány milyet szeret. Én pl biztos világgá szaladtam volna egy köves gyűrűtől, és ezt a párom nagyon jól tudta, így meg sem próbálkozott vele, hiába ez az illem...
2014. okt. 22. 21:40
 4/16 anonim ***** válasza:
66%
Ízlés kérdése. Nekem pl. van egy tejopál köves fehérarany nyakláncom és imádom.. Egy opál jegygyűrű is nagyon tetszene.
2014. okt. 22. 21:46
 5/16 anonim ***** válasza:

Nekem egy kicsi pici végkony fehérarany gyűrűvel kérte meg a kezem a párom. Féldrága kő van benne, de tényleg pici. Mindig is olyant szerettem volna...

Eljegyzéskor vettük a karikát.

2014. okt. 22. 21:50
 6/16 anonim ***** válasza:
41%

Milyet illik? Szerinted ez is egy divat, milyen a haja színe?

Amilyet te akarsz, úgy ahogyan eldöntötted a lénykérést.

2014. okt. 22. 21:57
 7/16 anonim ***** válasza:
33%

Nem kell semmilyen gyűrű! Elég csak megkérdezni, hogy feleségül megy-e hozzád!

Eljegyzéskor kell a két karikagyűrű, és ha akarsz, adhatsz mellé kövesgyűrűt kísérő gyűrűnek.

Ez a "lánykéréshez gyűrű kell" amerikai szokás utánzása, és ma divat.

2014. okt. 22. 22:00
 8/16 anonim válasza:
0%
A lényeg, hogy semmit nem KELL. Ettől függetlenül a hölgynek lehetnek elvárásai. Olyat vegyél, amit ki tudsz fizetni, és ne vetíts. Az őszinteség mindig kifizetődő... De ha tudsz angolul megnézheted ezt is: https://www.youtube.com/watch?v=N5kWu1ifBGU :)
2014. okt. 22. 22:08
 9/16 anonim ***** válasza:
26%

Hát én ennek örülnék legjobban:

[link]

De szerintem nem az én kezemet akarod megkérni, szóval olyannal kérd meg amilyennel a barátnőd szeretné :D

2014. okt. 22. 22:15
 10/16 anonim ***** válasza:

Nagyon szep gyurum van, feherarany harom pici kovel semmi extra, kis egyszeru.

Viszont annyira nem szamitott, hogy milyen es annyira orultem a lanykeresnek, hogy igazibol meg se neztem, mert annyira nem szamitott, csak az, hogy menyasszony vagyok es velem akar lenni orokre a szerelmem.

Emlekszem, hogy par nappal kesobb, mikor fizettem a boltban tunt fel, hogy milyen gyonyoru. Akkor viszont leultem egy padra es nagyon sokaig nezegettem.

2014. okt. 23. 07:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!