Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyzés repülőn. Hogy hangzik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzés repülőn. Hogy hangzik?

Figyelt kérdés
Persze nem utasszállítón gondoltam hanem ilyen sétarepülős" izén " :D

2014. júl. 28. 16:41
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Csak nehogy közben kidobjátok a taccsot.. :)
2014. júl. 28. 16:44
 2/21 anonim válasza:
30%
Sztem nem rossz ötlet. De akkor ne valami gagyi repcsit bérelj hanem valami szép veterán gépet.
2014. júl. 28. 16:47
 3/21 anonim ***** válasza:
41%
Béreld ki az Enola Gay-t. Az a tuti.
2014. júl. 28. 16:50
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, fontos hogy tudd hogy a barátnőd egyáltalán szívesen felmegy e ilyen repülőre, tehát hogy nem e írtózik, fél tőle vagy ilyesmi. Én például még nem ültem semmilyen repülőn, de annyira parázok tőle így is, hogy fel nem ülnék egyre sem.
2014. júl. 28. 16:51
 5/21 A kérdező kommentje:
ja meg berakok még mellé 1-2 atomot
2014. júl. 28. 16:51
 6/21 anonim ***** válasza:
50%
Jaja ha meg nemet mond, kiereszted a Little Boy-t :D
2014. júl. 28. 16:58
 7/21 anonim ***** válasza:
84%
Nem zajos egy ilyen sétarepülőn? Mert ha pl ordibálva kéne elmondanod, amit akarsz, az úgy nem túl romantikus..."bocs, nem hallottam, mond még egyszer, mit kérdeztél?"
2014. júl. 28. 16:58
 8/21 A kérdező kommentje:
nem hinném hogy zajos. de szerintem úgy is kapunk fejhallgatót meg májkrofont :D
2014. júl. 28. 17:00
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

A fülesben lehet hallani egymást, viszont a pilóta is hallja. :D Bár lehet, őt ki lehet kapcsolni, meg ha tudja a dolgot, akkor nyilván diszkrét lesz.

Mi már voltunk repülni párommal, igaz nem eljegyzés volt ott, de visszagondolva, nagyon sajátos mód lett volna, szuperül hangzik és abszolút kivitelezhető.

2014. júl. 28. 17:03
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

"nem hinném hogy zajos."

De, zajosnak zajos eléggé a motor, többek közt ezért is kell a füles. Meg aztán közben hallani a különféle rádiókat, ahol beszélnek, bár szerintem ezt is ki lehet kapcsolni. Nálunk több helyen is be kellett jelentkeznie a pilótának az egy órás repülés alatt.

2014. júl. 28. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!