Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzés helyett összeköltözés?
Én megértelek, és igazat adok neked.
Ha valaki igazán szeret és igazán velem akar élni, az felvállal jogilag is, és nem elégszik meg az aktuális barát szerepével.
Négy év alatt sok minden kiderül a másikról, ennyi idő alatt el kellett volna döntenie, hogy téged akar vagy nem.
Mondjuk az együttélést én nem ellenzem, de nem tartom előfeltételnek egy sikeres házassághoz - ma mindenki összeköltözik, és mégis sok a válás, tehát nem ezen múlik.
Ha nem akar elvenni, az bizony arra utal, hogy nem téged képzelt el magának. Beszélgessetek erről.
Igazad van, és sem szülnék gyereket házasságon kívül.
Inkább fél, és nem meri magát elkötelezni, a többi csak duma, azt hiszi, hogy majd beveszed és elhiszed.
Egyetértek azzal, hogy együttélés kell, főleg ha házasodni szeretnének.
Nem elég az együtt járás akárhány évig, néha együtt alvás vagy közös 2 hetes nyaralás évente egyszer.
Igaz az a mondás, hogy lakva ismeri meg az ember a másikat. Szerintem minimum fél évig együtt kell élni.
"hogyan tudják kezelni a konfliktusokat, ha nincs az a lehetőség, hogy akkor most ne találkozzunk pár napig"
Mért is nincs az a lehetőség?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!