Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Falun még mindig ennyire divat összeköltözés előtt eljegyezni egymást?
Kissé megdöbbenve látom, hogy mennyien el vannak úgy jegyezve, hogy közben szülőknél laknak, mindenki a sajátjánál. Egy részük csak akkor költözik össze, mikor házasságot is kötnek, és akkor is csak valamelyik szülőhöz. Némelyik el is mondja, nekik a szülők nem engedik, hogy összeköltözzenek, mert vallásosak. Érettek lennének olyanok a házasságra, akiknek a szülők mondják meg, mit tegyenek?
Pedig ez Nyugat-Magyarország, mégsem a tanyavilág. Mi a helyzet máshol? Szinte már az megy itt ritkaságszámba, aki együtt is él a párjával...
Titeket kinéztek azok, akik ilyen régies felfogásban vannak azért, mert vadházasságban éltek?
Én városi vagyok mégsem akarok senkivel sem összeköltözni csak a férjemmel.
Nem nézek le senki aki nem így él de ezt viszont is elvárom.
Én is összeköltözés előtt szeretnék jegyes lenni, mivel nem értek egyet a házasság előtti együttéléssel. De nem falun lakom, hanem Pest mellett városban, és nem a szülők nyomására gondolom így.
Ettől függetlenül kinézni nem fogom azokat, akik meg összeköltöznek, mert szerintem ők vannak többen, és igazából nincs jogom beleszólni más magánéletébe.
Egyébként a barátom falusi, és ott náluk van ilyenre és olyanra is példa. Nem nézik ki már azt sem, ha házasság nélkül élnek együtt.
Én azon az állásponton vagyok, meg kell ismernem azt az embert, akivel le akarom élni az életemet. Ebbe beletartozik az együtt élés, és a szex is. Ha nem egyforma az életritmusunk, az életstílusunk, és a szexkultúránk, akkor nincs meg az összhang.
Én nem kockáztatok, nem házasodom össze valakivel, ha nem vagyok benne 100% biztos, hogy tudnánk közösen élni boldogan.
Nem akartam sértő lenni a tanyavilággal. :) Úgy értem, itt azért nincsenek olyan elzárt falvak, mint Kelet-Magyarországon.
Ja, és nem pontoztam senkit le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!