Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nálatok változott valami a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok változott valami a párotokkal az összeköltözés után?

Figyelt kérdés

mennyi idő után költöztetek össze?

olyanok válaszát is várom akiknek nem sikerült éa miért?

2011. dec. 28. 01:39
 1/8 anonim ***** válasza:
69%

11 hónap után. Sajnos beleestem abba a hibába, hogy túlságosan szerettem, ezért próbáltam neki mindent megadni, kiszolgálni, mindennap megleptem valamilyen finomsággal, új fehérneművel, és nagyon élveztem, csak az a baj, hogy egy idő után hozzászokott, elkényelmesedett, mert ugye szinte mindent én csináltam, és nem is nagyon bántam, élveztem az egészet...aztán úgy félév után "meguntam", vagy nem is tudom, és ekkor jöttek apróbb problémák..

Nem tudtuk kiegyenlíteni a dolgokat, azután is elvárta tőlem ezeket, egy év után is.

Az egészet én rontottam el, hülye voltam...de boldog.:)

2011. dec. 28. 02:22
 2/8 A kérdező kommentje:
igen, ez a baj, velünk nőkkel..imádunk gondoskodni, mindenben kiszolgálni őket, csábítani, sexynek lenni, tetszeni nekik, elnézni mindent, de valljuk be:beleununk és elegünk lesz..mire észbekapunk, hogy sok ez, addigra ők belekényelmesedtek ebbe és elvárják tőlünk(hiába mondják, h nem)első kommentelő!mi lett a dolog kimenetele?meddig bírtad?mennyi idősek vagytok?én lassan 23é, most nőttem fel igazán, muszáj volt..nincs anyuci aki mindent megcsinál helyettem..nekem kell helyt állnom, ami egyre jobban megy..7hója élünk együtt.
2011. dec. 28. 03:29
 3/8 anonim ***** válasza:

mi kb 2 hónap után (3éve vagyunk együtt)

úgyhogy nem tudom mi változott volna...jó kevesebbet randizunk.

30N

2011. dec. 28. 09:25
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hát nem volt könnyű...pedig mi 2,5 év együtt járás után költöztünk össze, most lesz 2,5 éve, hogy együtt is élünk.

az első évben, mikor összeköltöztünk volt a legtöbb vitánk, voltak elég durvák is, az életvitelbeli és otthonról hozott szokások miatt.

Én nem kényeztettem el, az elején megbeszéltük, hogy férfiként neki is megvan a dolga a házimunkában. Viszont nekem pl. fontos a minőségi együtt töltött idő, neki meg az is annak számít, ha egy helyiségben dolgozunk.

Szóval ilyenekből elég sok vita kialakult, még most is vannak közbe, de a kommunikáció a legfontosabb.

Ha valaki nem meri közölni a párjával a problémákat és nem tudják megbeszélni, akkor én ott nem is beszélek kapcsolatról! :)

2011. dec. 28. 10:34
 5/8 anonim ***** válasza:
82%
Igen, a fogkrémen mindig összeveszünk :D Ja meg az ülőke a kedvencem... Minek kell rá az a szőrös piros huzat vagy mi? :D Ezt sose értettem...
2011. dec. 28. 12:10
 6/8 A kérdező kommentje:
mindenkinek ment a zöld kéz :) én 23/N, Ő 25F. RÉGEN MÁR VOLTUNK EGYÜTT 3, 5 ÉVIG, SZÓVAL NEM VOLT ISMERETLEN..3 hét múlva összeköltöztünk.nálunk az első 4-5 hónap ,,rémálom,, volt, viták, veszekedések..nálunk is az otthonról hozott szokások és életbeni különbségek miatt..mostmár összecsiszolódtunk, de nagyon nehéz volt
2011. dec. 28. 18:27
 7/8 anonim válasza:

Mi másfél év után költöztünk össze. Szerencsésnek mondhatom magam, mert sok minden változott, de pozitív irányba. Sokkal többet voltunk együtt, egymáshoz igazítottuk a beosztásunkat, egyre több közös programunk volt.

A húgom más eset, ők egy éve voltak együtt, összeköltöztek, de a kapcsolatuk hat hónap után véget ért.

Nagyon sokat vitáztak, az apróbb dolgokon is képesek voltak össze veszni. De a húgom elmondása szerint jó döntés volt, hogy külön váltak. :)

2011. dec. 28. 23:01
 8/8 anonim ***** válasza:

lakva ismerkszik meg az ember....

Nem emlékszem a változásokra, 3,5 éve vagyunk együtt, abból 2 éve élünk közös háztartásban. Előtte a suliban is szinte sülve főve együtt voltunk, az anyagi dolgok egy részét is együtt álltuk (étel, mosás...stb) kolisok voltunk, majd 3 hónapot laktunk is együtt az egyetem alatt.

többet randizunk így:D.... úgy csináljuk,ha külön indulunk el (pl ő munkából én otthonról) ha valahova megyünk, kicsípem magam, kívülről randinak néz ki, mi is úgy érezzük. Beülünk valahova, dumálunk, romantikázunk. Sokkal több dolgot bezsélünk meg így mint otthon, mert ilyenkor nem tereli el semmi a figyelmünket, mint otthon.

Minden hülyeségét megismerük így a másiknak. szeretek gondoskodni róla, de jól esik ha ágyba kapom a kávét, vagy ha ő főz, ha én nem érek rá (gyakori sajnos)...

mélyebb lett a szerelem...

viszont az exemmel 1,5 év után egy 3-4 napos nyaralás után lett vége, ott bukott a bili, pedig előtte töltöttünk több napot együtt, de mindig volt valaki ott (szülők, barátok) egyedül csak akkor...még 2 hónapig húztuk,

2012. márc. 10. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!