Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzés helyett összeköltözés?
Szóval őneki az a gondja, azt olvasta a fejedre, hogy keveset vagy nála?
És nem felelted, hogy csak avval költözöl össze, aki el akar venni?
" megmondtam neki, hogy csak azzal akarok együtt élni, aki el is vesz majd"
Ő meg mondhatja, hogy csak akkor hajlandó elköteleződni és elvenni, ha már éltetek együtt. Addig mire tegyen ígéretet? És ha összeköltözés után rájön, hogy mégsem tud veled együtt élni?
Semmi baj, ha neked ez nem felel meg, akkor - ahogy felvetetted neki - szakítsatok és kész.
Te megkeresed életed párját és ő is azt, aki megfelelő lesz az élettársi kapcsolathoz.
Együttélés nélkül egyáltalán miért merült fel a házasság ötlete?
Komolyan abban reménykedtél, hogy majd megkér, amikor még ahhoz sem vagytok elég felnőttek, hogy összeköltözzetek?? 4 év ide, 4 év oda, ha egy ilyen alapvető, egyszerű, egyértelmű dologhoz nem nőttetek még fel, a házassághoz még úgy sem. Ez csak járás, nem kapcsolat...
"14-es: Igen, mondhatja, csak ezt akkor 4 évvel ezelőtt kellett volna megtennie, és nem hitegetnie évekig, hogy várjam azt, ami sohasem fog bekövetkezni."
Nem hitegetett évekig, hanem te hitegetted magadat. Az, hogy házasságban és családban képzelitek el az életeteket, egy dolog. Neki ehhez fontos lenne az együttélés, te valamiért ettől visszakozol. Miért? Ha vele akarod leélni az életed, hogy képzeled el? Előbb örök hűséget esküszik arra, hogy néha meglátogatod és szexeltek, aztán méltóztatsz talán összeköltözni vele? Szerinted ez a normális, járható út? Nem lenne inkább értelmesebb összebútorozni szépen, kivárni, hogy működik-e, és ha MINDKETTEN úgy gondoljátok, megházasodni?
Itt csak te hitegetted magad, hogy valamikor majd a tingli-tangli járogatás közepén a derült égből megkér. Ő erre nem tett ígéretet, sőt, tudtad is, hogy más sorrendben képzeli el ezt a dolgot...
Az mondjuk feltűnt, hogy te a lánykérés miatt hisztizel, az az elsődleges szempont, hogy te feleség legyél, nem pedig az, hogy legyetek már együtt, költözzetek össze (aztán persze házasodhattok).
Az ilyen nők szoktak menyaszörnyé változni és hisztizni, hogy az esküvő az Ő nagy napjuk (és nem a páré).
Én megértem azokat a nőket (bár nekem más a véleményem), akik úgy gondolják, hogy a jövőben házasságban szeretnének élni és úgy gyerekeket szülni nem pedig élettársként, de az ő hozzászólásaik teljesen más jellegűek. Náluk egyértelmű, hogy fontos a kapcsolat, de ezt szeretnék család és barátok között hivatalossá tenni és megünnepelni.
A te hozzászólásaidból meg az jön le, hogy te esküvőt akarsz és hogy feleség legyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!