Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lánykérés összeköltözés előtt vagy után?
Szerintem nem keverendő össze a lánykérés az esküvővel.
Mi december 2-án bútoroztunk össze, Karácsonykor volt az eljegyzésünk, és 1,5 év múlva házasodtunk.
Szerintem is utána. Az összeköltözés nagy mérföldkő, azt most is érzed, hogy szereted, de az csak összeköltözés után derül ki, hogy tudsz-e vele élni.
Nem kell nagy dolgokra gondolni, elég, ha az egyik fél rendmániás a másik meg rendetlen. Az egyik fél elvárja, hogy a párja kiszolgálja, a másik meg elvárja otthon a munkamegosztást...stb.
Ezeket előre nem annyira lehet tudni, látni.
Lehet, hogy nem keverendő össze a kettő, de a leánykérés egy szándékot fejez ki.
Hogy tudja azt valaki maradéktalanul, kétségek nélkül eldönteni, hogy szeretné összekötni az életét a másikkal, ha nem éltek együtt, hgy tulajdonképpen még nem ismer minden oldalát?
Ak utána, amikor már a kérdés az nem arról szól, hogy a jegyben járás több mint egy járás, hanem arról, hogy készülnek, vagy készülhetnenek az esküvőre
Előbb együtt élés, aztán eljegyzés és esküvő.
Nem cselekednék soha másképp, egyrészt, mert nem vagyok vallásos, másrészt a szüleim házassága révén megtanultam, hogy fő az óvatosság...
Mi 4 év együttélés után házasodunk most januárban, és noha megvan a kezdeti lángolás stb., nyugodt vagyok, mert átmentünk pár dolgon együtt, így úgy érzem, nem hoztunk felelőtlen döntést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!