Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lánykérés összeköltözés előtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lánykérés összeköltözés előtt vagy után?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek erről?

2013. okt. 15. 12:38
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
87%
én azt gondolom, hogy mindenképpen utána. Lehet előtte is, de amikor kiderül, hogy nem működik az együttélés, akkor mi lesz? mert azért előfordulhat ilyen, lássuk be.
2013. okt. 15. 12:39
 2/22 anonim ***** válasza:
74%
után
2013. okt. 15. 12:40
 3/22 anonim ***** válasza:
74%
Utána. Mégis miért akarna valaki elvenni egy nőt, akit nem is ismer? Lehet, hogy 1 hónap után sikítva menekülnek egymástól.
2013. okt. 15. 12:44
 4/22 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem nem keverendő össze a lánykérés az esküvővel.

Mi december 2-án bútoroztunk össze, Karácsonykor volt az eljegyzésünk, és 1,5 év múlva házasodtunk.

2013. okt. 15. 13:24
 5/22 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem is utána. Az összeköltözés nagy mérföldkő, azt most is érzed, hogy szereted, de az csak összeköltözés után derül ki, hogy tudsz-e vele élni.

Nem kell nagy dolgokra gondolni, elég, ha az egyik fél rendmániás a másik meg rendetlen. Az egyik fél elvárja, hogy a párja kiszolgálja, a másik meg elvárja otthon a munkamegosztást...stb.

Ezeket előre nem annyira lehet tudni, látni.

2013. okt. 15. 13:54
 6/22 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem mindenképp az összeköltözés után. Anélkül nem ismeritek igazán egymást, úgy egy megalapozatlan döntés lenne!
2013. okt. 15. 14:53
 7/22 anonim ***** válasza:
75%

Lehet, hogy nem keverendő össze a kettő, de a leánykérés egy szándékot fejez ki.

Hogy tudja azt valaki maradéktalanul, kétségek nélkül eldönteni, hogy szeretné összekötni az életét a másikkal, ha nem éltek együtt, hgy tulajdonképpen még nem ismer minden oldalát?

Ak utána, amikor már a kérdés az nem arról szól, hogy a jegyben járás több mint egy járás, hanem arról, hogy készülnek, vagy készülhetnenek az esküvőre

2013. okt. 15. 15:57
 8/22 anonim ***** válasza:
63%

Előbb együtt élés, aztán eljegyzés és esküvő.

Nem cselekednék soha másképp, egyrészt, mert nem vagyok vallásos, másrészt a szüleim házassága révén megtanultam, hogy fő az óvatosság...

Mi 4 év együttélés után házasodunk most januárban, és noha megvan a kezdeti lángolás stb., nyugodt vagyok, mert átmentünk pár dolgon együtt, így úgy érzem, nem hoztunk felelőtlen döntést.

2013. okt. 15. 16:24
 9/22 anonim ***** válasza:
39%
Két hét együttélés (és együtt járás) után kérte meg a kezem. Szülőktől külön sosem éltünk korábban. Nézd már, remek házasságban élünk! :)
2013. okt. 15. 19:50
 10/22 anonim válasza:
46%
Utána.
2013. okt. 15. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!