Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lánykérés összeköltözés előtt vagy után?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek erről?2013. okt. 15. 12:38
11/22 anonim válasza:
9-es
Senki nem állítja, állítottam hogy nem működhet az ahogy csináltatok.
Csak az zsákbamacska, mert pl, ha én is összeházasodtam volna így a férjemmel ugyanúgy működhetne, mint így, de ha ugyqnezt megtettem volna anno az exemmel, akkor már egy váláson túllennék..
12/22 anonim válasza:
Sztem is utána, mivel lakva ismered meg a társad. Engem 4 év együttélés után kértek meg.
13/22 anonim válasza:
Szerintem az együttélés már kvázi házasság. Ha már úgyis együtt élünk, akkor mi értelme már a ceremóniának? Összeköltözni nagy lépés, én elvárnám, hogy kinyilvánítsa, hogy komolyan gondolja, mert nem akarok olyan lány lenni, aki már az ikszedik párjával élt együtt. Az eljegyzés még mindig felbontható, ha mégse jön be a dolog; de egyetértek 4-es válaszolóval, aki szerint sokan mintha összetévesztenék az esküvővel.
14/22 anonim válasza:
Inkább lennél egy elhagyott menyasszony, mint egy elhagyott élettárs? Hát gratulálok, tényleg sokkal jobb. Én meg nem akarok valakinek az Xedik menyasszonya lenni, márpedig együttéléskor derül csak ki, hogy működőképes-e egyáltalán a kapcsolat. Néhányan azt hiszik, hogy az eljegyzésnek nincs köze az esküvőhöz, mondván "bármikor fel lehet bontani". Hát ez elég szánalmas hozzááállás.
15/22 anonim válasza:
Igen, egyetértek az utolsóval: az eljegyzés az már fél házasság, jobban inkább, mint az összeköltözés. "Fel lehet azt is bontani", fel, de az kicsit olyan, mint a válás. Ha már eljegyeztétek egymást, akkor azt jelenti, hogy együtt akarjátok leélni az életeteket, de ez nem egyenlő az összeköltözéssel. Tehát lánykérés összeköltözés után.
16/22 anonim válasza:
Inkább lennék, mert az összeköltözést elég komolyan veszem. Nem élnék együtt olyan férfival, aki előttem már öt nővel lakott abban a lakásban. Az, hogy hánynak adott gyűrűt, nem túlzottan érdekel.
17/22 anonim válasza:
Tehát nem az a lényeg, hogy előtted hány nővel szexelt az ágyában, hanem hogy hány nem ment haza utána? Érdekes elmélet. :D
18/22 anonim válasza:
Egyértelműen utána. Én még 2 év együtt élés után sem vettem komolyan a lánykérést (mondjuk ez is hiba ill. a másik véglet). Tehát szerintem komolytalan,mert így nem lehet mögötte tartalom/valós elhatározás. Mert "lakva ismeri meg az ember a másikat" ez evidens pláne ha házasságról beszélünk.
19/22 anonim válasza:
11-es! Köszönöm, hogy nem szóltál le egyből a válaszomért! :) Természetesen zsákbamacska volt! De nem véletlenül nem költöztem előtte össze senkivel annak ellenére, hogy meglett volna rá a lehetőség. Egyszerűen éreztem, hogy ez más. Lehet, hogy felelőtlenség volt, és nem mindenkinek alakulna ilyen szerencsésen, de én nem bántam meg ezt az utólag merész húzást. (9-es vagyok)
20/22 anonim válasza:
9-es megkérdezhetem őszintén,hogy hány éves házasok vagytok? Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!