Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért nem tud őszinte lenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tud őszinte lenni velem? Szerintetek mit akar valójában?

Figyelt kérdés

Szóba hozni már nem merem. 6éve vagyunk együtt,együtt is élünk.Elvileg mindketten szeretnénk házasságot ,pár év múlva családot.

Az eljegyzés témát kb. 2 éve én hoztam szóba. Hogy szeretném majd a közeljövőben.Azt mondta ő is,ennyibe is maradtunk(gondoltam majd lép). Nem hoztam szóba ,ellenben ő pár hónaponként elmondta,hogy ő már nagyon szeretne eljegyezni, csak anyagilag sajnos még nem engedheti meg magának.(szomorúan,mint akit bánt az egész) Egy év után kibukott belőlem,hogy nem gondolom,hogy csak anyagi akadálya van,mert akkor már régen megoldhatta volna.Akkor is épp új autóra gyűjtött és arra rakta a pénzt félre(nem keveset.)Meg előtte új számítógép, hangfal stb.Ráadásul ismer el se fogadtam volna drága gyűrűt(meg nem is venne),elég lett volna a legolcsóbb is.

Az zavart,hogy ilyen indokkal szerel le,ha azt mondta volna,hogy nem áll készen rá, azt megértettem volna,de ez azért nem esett jól.Ezt elmondtam neki,mire elkezdett sírni! De komolyan nekem kellett vigasztalnom.Azt mondta igazam van, sajnálja, nem tudta,hogy nekem ez ennyire fontos?,de most már tudja,amúgy is legkésőbb nyáron szeretne már megkérni.Ez még télen volt.(Azóta persze az új autója régen megvan) Többször nem került szóba a téma, itt volt a nyár,évforduló semmi se történt. Nem is érzem azt,hogy tervezné.Mintha elfelejtette volna.Mint írtam szóba hozni már nem merem. De nem értem miért csinálja ezt és,hogy miért beszél a levegőbe?Teljesem tanácstalan vagyok,és nagyon bánt is az egész.

25 évesek vagyunk.

2014. okt. 20. 14:10
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
52%
Kérdező, szerintem kérdezd meg tőle magától... mert mi nem tudjuk, legfeljebb tippelgetnek itt páran. Azért egy 6 éves kapcsolatban ilyent már nyugodtn meg lehet kérdezni.... egyébként szerintem az a baja, hogy nem akar 1 éven belül még esküvőt, a hagyományok szerint viszont az eljegyzést követő 1 éven belül kellene.
2014. okt. 20. 14:51
 12/41 anonim ***** válasza:
64%

Már három év együtt élés után el lehet dönteni, hogy megfelel-e a párod neked és akarsz-e valami komolyat tőle. Ha hat év után sem kért még meg akkor nem is fog.

Egy kocsi, egy hangfal, egy számítógép előbbre való neki, mint a kapcsolatotok elmélyítése...nem gondolta volna, hogy neked ilyen fontos...na neee! Tehát neki sem olyan fontos ha nem hitte, hogy neked sem!

És még neki áll bőgni! Igazi puhap.cs!Bocs!

Szépen megsajnáltatta magát veled gyakorlatilag érzelmileg manipulált, egy időre leépített és még a végén neked lesz lelkifurdalásod mert nem ő képes tovább lépni egy kapcsolatban.

Belekényelmesedett, beletespedt egy kapcsolatba de tovább lépni már nincs kedve. Neki jó a langyos víz. Ennyi.

Láss már át a rózsaszín ködön. Ő már csak kényszer hatására fog moccani abban meg nem lesz semmi köszönet.

Tudom, hogy nehéz de ne pazarold rá az időd csomagolj, lépj le és ne rugózz még évekig rajta, míg elszállnak a legszebb éveid.

Nehéz lesz de túl fogod élni.

2014. okt. 20. 14:59
 13/41 anonim ***** válasza:
65%

Őszintén? Ez nagyon gáz... No nem az hogy nem volt eljegyzés hanem hogy milyen ürüggyel. Mert ha még azt mondta volna hogy a "jaj a szüleim nagyon betegek, muszáj őket segítenem anyagilag" akkor talán oké, bár ha én szeretek valakit akkor tőle a kólásüveg kupak karikáját is elfogadom gyűrűként... de hogy most neki hangfal kell meg kocsi kell... Ez ultra gáz és szánalmas hozzáállás részéről, Te pedig ne hagyd magad hülyének nézni.

Egyébként meg egy dolgot saját tapasztalatból megtanultam, aki akar az megkér akár pár hónap után is, aki meg nem akar az nem fog megkérni 6 év után sem.

Főleg ha már párszor tudtára adtad neked ez fontos.

2014. okt. 20. 15:02
 14/41 anonim ***** válasza:
39%

Ilyen sok idő után te hozzátudnál menni? Szerintem ennyi idő után már egy újabb szánalomeljegyzés és utána szánalomházasság lenne,amit gyorsan egy gyerek követne.

Lépj le még időben. A normális férfiak 2 éven belül már tudják mit akarnak és cselekednek is!

2014. okt. 20. 15:05
 15/41 A kérdező kommentje:

Én is ettől félek,hogy csak áltat, de közben úgy érzem,hogy szeret. Nagyon sok mindenen mentünk már keresztül.Ha rákérdezek,hogy komolyan gondolja e velem, a feltevés rosszul esik neki,elvenni majd akkor szeretne ha külföldre költöztünk.Nem szeretnék felhajtást ez már beszéltük,ezért is szeretnénk csak a költözés után megtartani.Nem sok ideje marad rám mert meló mellett egyetemet végez,mindig azt mondja,hogy ezt értünk csinálja hogy majd külföldön is jól tudjunk élni,a gyerekeinket jólétbe felnevelni(keresett diplomát szerez).

Egyébként pár hónapja bulizni voltunk, a párom eléggé berúgott, egy szintén részeg barátja benyögte,mikor megtudta,hogy már 6 éve együtt vagyunk ,hogy ez akkor már eléggé "gyürügyanús" kapcsolat. Mire a barátom annyit mondott,hogy ennél számunkra kellemetlenebb dolgot nem is mondhatott volna.

Szóba hozni azért nem szeretném,mert nem akarom tovább erőltetni, így is láttam,hogy nem tetszett neki múltkor,merthogy egy lánynak ilyet nem "illik" szóba hozni szerinte.

2014. okt. 20. 15:06
 16/41 anonim ***** válasza:
83%
És mi van, ha nem úgy jön össze külföld, vagy úgy unblock a számítása? Mert mindig lesz mire fogni. Egy idő után azért hadd tudd már, hogy merre hány lépés, nem?
2014. okt. 20. 15:14
 17/41 anonim ***** válasza:
81%
Kedves kérdező, az utolsó kommented betette a kiskaput...Téged masszívan hülyére vesznek. Szóval van egy újabb indok, amiért még nem jegyez el: előbb költözés. Aztán ott van a "nem illik felhozni" dolog. 6 év után...Szerintem csomagolj össze és menj. Nem holnap, most. Ez az ember a büdös életben nem fog elvenni, csak húzza az idődet, érzelmileg manipulál (jajj, egyem meg a kis sírós pici lelkét). Az eljegyzésre sem hajlandó vele,d szerinted ha nagy nehezen kicsikarsz belőle egy gyűrűt, mennyit kell majd várni, hogy el is vegyen? Még 10 évet? Te meg beveszel minden maszlagot, mert félsz kilépni ebből a kapcsolatból. Mire vársz? Hogy besétáljon valaki az életébe, és 10 perc alatt dobjon? Vagy majd amikor 30 fele már a biológiai órád is beindul, akkor akarsz rádöbbenni, hogy a legszebb éveidet elpocsékoltad, hogy őt kiszolgáld, a partiképes, neked való férfiak zöme meg már vagy nős vagy elvált gyerekes, akinek esze ágában sincs nősülni? Nem kellesz neki feleségnek, ez világos, mint a nap! Önmagadat áltatod.
2014. okt. 20. 15:16
 18/41 anonim ***** válasza:
100%
Ja, igen, és a másikat sem illik hitegetni, hogy majd, mert csak bizonytalanságot szül. Nem korrekt, hogy csak a kibúvót keresi.
2014. okt. 20. 15:17
 19/41 anonim ***** válasza:
61%

szia! mintha csak az én sztorimat írtad volna le... majdnem minden stimmel, csak a kor és az együtt töltött idő más, én 24 vagyok, a barátom 28 és 4 éve vagyunk együtt, de mi sem vagyunk már tinik és azért a 4 év sem olyan rövid idő...

szóval: nálunk is megvoltak ezek a pontok a kapcsolatunkban, sőt, emlékszem, mikor alig voltunk pár hónapja együtt, mikor egy buliban ő hozta fel, h lassan szintet fog lépni a kapcsolatunk... (ez mi, ha nem aaaz :D) beleültette a bogarat a fülembe, vártam, vártam, de semmi, teltek - múltak a hónapok, évek és itt vagyunk, hogy még mindig semmi.

Persze ő is mondja, h velem akarja leélni az életét, neki nem kell más, MAJD meglesz mindenem, amire vágytam... mintha ezzel nekem szívességet tenne...

ugye a MAJD. Mikor majd? Majd ha meglesz a kocsi, meglesz a pénz hozzá? Ja, azok már megvannak... akkor mikor majd? szerintem ez a MAJD elég gyanús szó, amolyan nem mond semmilyen konkrét időpontot, de mégis hagyja h reménykedj.

Szóval én is átélem ezt.

Megoldás? egyelőre nálunk az idő, nálatok lehet hogy már időt sem adnék, esetleg csak csomagolásra.

2014. okt. 20. 15:18
 20/41 anonim ***** válasza:
63%

istenem ilyen emberek vannak együtt! de minke?

minke vagy együtt valkivel akivel nem mersz /tudsz / akarsz őszintén beszélgetni? mi értelm van?

az egy dolgo hogy nagyon h.lyéra vagy véve, de hagyod, szóval te dolgod.

őszinteségsolatban.

és nem, nem fog megkérni, 19 éve skorod óta vagy vele, ő is kb ennyi idős kora óta. szóval kevés punciban volt még, és vár...kivár egy jobbra, szebbre stb.

na most vagy hagvagy lépsz, de hagyni fogod, mert megsajnáltad és ugye neki nem mersz sólni.

éljen azősintség! ha elvesz, ez a kpacsolat akkor is egy kalap a barnából!

2014. okt. 20. 15:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!