Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért nem tud őszinte lenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tud őszinte lenni velem? Szerintetek mit akar valójában?

Figyelt kérdés

Szóba hozni már nem merem. 6éve vagyunk együtt,együtt is élünk.Elvileg mindketten szeretnénk házasságot ,pár év múlva családot.

Az eljegyzés témát kb. 2 éve én hoztam szóba. Hogy szeretném majd a közeljövőben.Azt mondta ő is,ennyibe is maradtunk(gondoltam majd lép). Nem hoztam szóba ,ellenben ő pár hónaponként elmondta,hogy ő már nagyon szeretne eljegyezni, csak anyagilag sajnos még nem engedheti meg magának.(szomorúan,mint akit bánt az egész) Egy év után kibukott belőlem,hogy nem gondolom,hogy csak anyagi akadálya van,mert akkor már régen megoldhatta volna.Akkor is épp új autóra gyűjtött és arra rakta a pénzt félre(nem keveset.)Meg előtte új számítógép, hangfal stb.Ráadásul ismer el se fogadtam volna drága gyűrűt(meg nem is venne),elég lett volna a legolcsóbb is.

Az zavart,hogy ilyen indokkal szerel le,ha azt mondta volna,hogy nem áll készen rá, azt megértettem volna,de ez azért nem esett jól.Ezt elmondtam neki,mire elkezdett sírni! De komolyan nekem kellett vigasztalnom.Azt mondta igazam van, sajnálja, nem tudta,hogy nekem ez ennyire fontos?,de most már tudja,amúgy is legkésőbb nyáron szeretne már megkérni.Ez még télen volt.(Azóta persze az új autója régen megvan) Többször nem került szóba a téma, itt volt a nyár,évforduló semmi se történt. Nem is érzem azt,hogy tervezné.Mintha elfelejtette volna.Mint írtam szóba hozni már nem merem. De nem értem miért csinálja ezt és,hogy miért beszél a levegőbe?Teljesem tanácstalan vagyok,és nagyon bánt is az egész.

25 évesek vagyunk.

2014. okt. 20. 14:10
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
73%
Fogd a cuccod, és...
2014. okt. 20. 14:16
 2/41 csabika1971 ***** válasza:
90%

Azért van ez mert nem szeret téged. De kényelmes veled, gondolom mosol, főzöl, takarítasz, stb. Éjszakánként meg ott az ingyen szex. Sok férfi ezekért hajlandó belemenni ideiglenesen kompromisszumba, hogy nehogy már véletlenül ezeket magának keljen megcsinálnia.

Olyan pasira vársz aki nem fog megkérni, ha meg mégis sikerül rákényszerítened, abban sem lesz majd sok köszöneted.

Keres inkább egy olyant aki tényleg és őszintén tud szeretni, mint hogy erre a semmi kellőre pazarolod el az életed.

2014. okt. 20. 14:20
 3/41 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha elmondja az igazat, akkor lehet, hogy pakolod a cuccaidat és elhagyod. Így inkább hallgat, és végig nézi, hogy reménykedsz, de mindig lesznek kifogások. Elveszíteni egyenlőre biztos nem akar, azért nem őszinte..
2014. okt. 20. 14:20
 4/41 anonim ***** válasza:
90%
Telnek az évek, szerintem ne fecséreldd olyan emberre az időt, aki annyira nem tisztel, hogy őszinte legyen veled. Valószínűleg nem akar se jegyességet, se házasságot, mert nem az a típus, de ezt nem ártana mostanság tisztázni, mert ha neked fontos a házasság, és ő meg húzza, halasztja, akkor nagyon nem egy malomba őröltök. 6 év együttlét után szerintem nyugodton rákérdezhetnél, ha meg érzi, hogy rezeg a léc, megkér, de annak sem lesz értelme, csak ideig-óráig, mert azért teszi, hogy akadj le a témáról.
2014. okt. 20. 14:29
 5/41 anonim ***** válasza:
50%
fecséreld*
2014. okt. 20. 14:29
 6/41 anonim ***** válasza:
82%
14:20-as megmondta a tutit. Fiatalok vagytok, neki meg esze ágában sincs megnősülni, ezért néha lök neked egy csontot, amin rágódhatsz (most ezért nem, most akkor biztosan ekkor és ekkor), és ez megy évek óta. Persze, mert nyilván neki most is kényelmes, megfelelő a helyzet, tőled mindent megkap, nem fogja kockára tenni mindezt azzal, hogy őszintén megmondja, hogy nem akar elvenni.
2014. okt. 20. 14:32
 7/41 anonim ***** válasza:
90%
A történet alapján én is úgylátom h nem akar elvenni. Már láttam ilyet.. Az előző hozzászólóknak igaza van, kényelemből van veled, bár ezt biztos fájdalmas elgondolni, mert nem feltételeznéd róla hogy képes ilyesmire (nyilván azért mennél hozzá, mert nem feltételezed hogy ilyen). De sajnos igen! A házzasság és főleg az eljegyzés manapság annyira már nem nagy szám, hogy ne kérhessen meg ha akarna.
2014. okt. 20. 14:34
 8/41 anonim ***** válasza:
59%

Lehet hogy nem gondolja annyira komolyan a dolgot, különben megtette volna. Nekem egy férfiismerősöm azt mondta hogy azért nem kéri meg a kezét az élettársának, mert fél hogy kicsúszik az irányítás a kezéből. Szerinte ahogy gyűrű kerülne a lány kezére átvenné az irányítást, eladatna vele egy csomó mindent, és szervezne egy puccos lagzit olyan meghívottakkal akik nem is érdeklik a fiút. Zavarná hogy a lány családja is átvenné az esküvőszervezés gyeplőjét és ő a végén legatyásodva, nősen ott maradna. Ez elég furi indok volt.

A helyedben a közös barátaink közül egyet kettőt megkérnék hogy kérdezzenek már rá ha alkalom adódik a párodnál. Esetleg mondhatnák neki hogy ha tényleg nem csak az idődet akarja húzni illene téged megkérni. Vagy ha van olyan rokonod akiben bízol. Lehet hogy túl kényelmes neki így és nem kívánja az esküvőszervezést.

2014. okt. 20. 14:36
 9/41 anonim ***** válasza:
85%
8.! Ismerősöd párja benyalta ezt az indokot?? Furi???? Nevetséges magyarázat volt! Nem? :)) :D Nagyon jót nevettem a sztorin, köszi :)
2014. okt. 20. 14:43
 10/41 anonim ***** válasza:
86%
Légy őszinte magadhoz: Ha 6 év után nem tudsz valakivel őszintén és nyíltan beszélgetni arról, hogyan képzeled el a jövőt és tovább is lépni, az holt ügy. Nem vagytok még idősek, de ideje nyílt lapokkal játszani, mert a köv. 6 évet ne áldozd be a semmire. Az idő fogy, és soha nem jön már vissza!!! N31
2014. okt. 20. 14:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!