Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagyon nem tetszik a gyuru amivel megkertek. Meg merjem mondani a volegenyemnek?
Figyelt kérdés
Volegenyem tegnap megkerte a kezemet. Pontosan tudhatta, hogy milyen tetszene nekem. Legjobb baratnom rajtam keresztul uzente meg, raadasul mindig amikor elmentunk egy ekszerbolt elott mutogattam, hogy ez tetszik az tetszik. Pont annak a 3 dolognak a kombinacioja a gyuru amitol kiszaladok a vilagbol. 1.Voros ko van benne. Gyulolom a voroset, pirosat minden formajaban. 2. A ko korul pont olyan a foglalat ami az egyetlen fajta ami nem tetszik. Ezt nem tudom elmagyarazni, latni kellene. 3. Arany. Gyulolom az aranyat. Parom tudja, hogy a kek a kedvenc szinem. Amikor elsetaltunk ekszerbolt elott, es rabokott egy gyurure megjegyezteme, hogy "szivem tudod hogy sose hordanek aranyat." "Egy kek koves gyuru volna az almom" " fujj de ronda az a voros ko sose vennem fel" Nagyon orulok neki, de kicsit rafagyott az arconra a mosoly, mikor meglattam. Merjek szolni? Eleg rossz 24 evesen aranyat hordani. Kb 50-nek erzem magam vele, plane ezzek a ronda rubin kovel. Mit tennetek hasonlo helyzetben?2014. okt. 20. 08:57
71/75 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Én egyáltalán nem hordok aranyat. Sem sárgát, sem fehéret, semmit. Nem az én világom. A jegygyűrűm és a karikagyűrűm ennek ellenére arany. Szeretem a szolid dolgokat, és ezt a férjem is tudja/tudta. A jegygyűrűm viszont talán túl szolidra sikerült, de mindegy. Nagyon meghatódtam, mikor megkérte a kezem, és boldog voltam, ez volt a lényeg. A gyűrű csak egy kellék. Most egy kis ékszeres dobozban tartom, ugyanott, ahol a mamától kapott karkötőmet is. Nem bántottam meg a férjemet azzal, hogy miért ilyet vett.
72/75 anonim válasza:
Látom itt is dönget a trend, miszerint mindig a nő a hibás. Tényleg elvárhatatlan egy férfitől, hogy odafigyeljen fontos dolgokban a barátnője igényeire? Mitől akkora kérés az, hogy időt és energiát fordítson arra, hogy megtudja, milyen az a gyűrű, amit a szeretett nő büszkén és boldogan hordana élete végéig? Még adjon is hálát neki azért, mert valamit hajlandó volt nyújtani, amiről amúgy süt, hogy elkapkodott, átgondolatlan döntés volt. Nem csak a férfi lelkivilágára kéne tekintettel lenni, én sem hordanék olyan jegygyűrűt, ami ocsmány, főleg ha a párom szájába lett volna rágva ezerszer, hogy milyen az ízlésem. Ne legyen már mindenre magyarázat meg indok az, hogy "hát de ilyenek a férfiak, ez van". Erőltesse már meg magát minimálisan, ne mindenre az legyen a válasz, hogy mit hisztizel, lesz ez még rosszabb is.
73/75 anonim válasza:
Utolsó, hát ez az, hogy ő megjegyezte, hogy arany, meg hogy piros köves, és szerintem marhára örült, hogy talált egy ilyet. Csak az nem maradt meg, hogy ez a kombó a menyának nem tetszik. Én már többször megfigyeltem, hogy ha valamit kiemelek, hogy nem tetszik, vagy nem szeretném, akkor azt kapom a férjemtől. És nem azért, mert ki akar velem cseszni, hanem mert megjegyzi, emlékszik rá, hogy beszéltem róla, csak a kontextusra nem. Viszont azt, amikor egy nő csendesen utalgat, sokkal kevésbé jegyzik meg, mint a nyomatékos kijelentést. Tehát a férfiak ilyenek, ez van. Én pl. magamnak választottam ki a lánykérős gyűrűmet anno, mert a férjem nem mert venni. Ennek ellenére nem tetszik, mert úgy éreztem, hogy akkor és ott muszáj egyet választanom. Magamnak nem vettem volna meg, ráadásul az sincs meg, hogy a férjem választotta.
74/75 anonim válasza:
Ha a nőt nem kérik meg, megy a hiszti. Ha megkérik, miért nem elég hamar kérték meg? Ha hamar kérték meg, nem tetszik a gyűrű. Ha jó a gyűrű is, miért nincs kitűzve már az esküvő időpontja? Ha ki van tűzve, miért nem arra költi minden pénzét a férfi? Ha arra költi... akkor jó. Egy ideig. Aztán talál valami mást amiért zsörtölődhet. A nők már csak ilyenek. "Se velük... ennyi."
75/75 anonim válasza:
Hát utolsó, ez azért közel sem igaz, és durva általánosítás.
Ennyi erőből minden férfi munka után csak hazamegy, leül focit nézni, amíg az asszony kiszolgálja és vedeli a sört. Na ugye, hogy nem mindegyik ilyen?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!