Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagyon nem tetszik a gyuru amivel megkertek. Meg merjem mondani a volegenyemnek?
Elég szomorú hogy a párod ennyire nem törődik az ízléseddel, főleg hogy már milliószor elmondtad neki hogy mi tetszik és mi nem. Az én párom karácsonyra egy sima fekete ruhátnadott nekem amibe kétszer beleférek, turkálóban találta. Nagyon megbántott vele, még ha jó is lenne rám, akkor sem járunk olyan puccos helyekre ahova felvehetném.
Viszont az eljegyzés nagyon szép dolog volt tőle, és nagyon becsüld meg! Ha semmiképp sem akarod megbántani, kezdd el mondogatni neki, hogy miért csak te hordasz gyűrűt, hordjon ő is. És ha belemegy akkor együtt válasszatok ki egy páros jeggyűrűt. Ne mondd el neki hogy ez nem tetszik! Nagyon kiborulna, még akkor is ha igazad van. Nem volt szép tőle hogy ennyire elkapkodta ezt a döntést.
Lehet titkon azt remélte, hogy nemet mondasz :D
Viccet félretéve én nem mondanám neki, hogy nem tetszik.
Szerintem mond azt, hogy hibás a gyűrű,vagy valami indokot rá és hogy cseréltetni kell.Legjobb, ha bemész az üzletbe,ahol vette és lecseréled másmilyenre.
Én valószínűnek tartom, hogy a legjobb barátnőd választotta ki direkt azt,ami neked nem tetszik, vagy a párod tényleg ennyire balfék, hogy semmire sem tudott odafigyelni,annak ellenére, hogy többször hangsúlyoztad, hogy mit szeretnél.
Bár manapság már annak is örülni kell, hogy egy férfi magától gyűrűt vesz. Más kérdés, hogy többször említetted neki a dolgot és most így meg is kért.
A gesztus szép,a gyűrű nem,cseréld le nyugodtan és mond el, hogy szeretnéd kicseréltetni,mert nem passzol az ujjadon és szűkíttetni meg nem lehet.
Tudod, mi nők furcsák vagyunk, néha pont az ellenkezőjét mondjuk annak, amit gondolunk, csoda, hogy a férfiak szerint kiismerhetetlenek vagyunk? :D
Attól, hogy megkértek, még nem kell hordanod szerintem, legalábbis tudtommal nem előírás, hogy hordani kéne.
(amúgy én se szeretem a sárga aranyat, olyan parasztos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!