Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nagyon nagyon nem tetszik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon nagyon nem tetszik a gyuru amivel megkertek. Meg merjem mondani a volegenyemnek?

Figyelt kérdés
Volegenyem tegnap megkerte a kezemet. Pontosan tudhatta, hogy milyen tetszene nekem. Legjobb baratnom rajtam keresztul uzente meg, raadasul mindig amikor elmentunk egy ekszerbolt elott mutogattam, hogy ez tetszik az tetszik. Pont annak a 3 dolognak a kombinacioja a gyuru amitol kiszaladok a vilagbol. 1.Voros ko van benne. Gyulolom a voroset, pirosat minden formajaban. 2. A ko korul pont olyan a foglalat ami az egyetlen fajta ami nem tetszik. Ezt nem tudom elmagyarazni, latni kellene. 3. Arany. Gyulolom az aranyat. Parom tudja, hogy a kek a kedvenc szinem. Amikor elsetaltunk ekszerbolt elott, es rabokott egy gyurure megjegyezteme, hogy "szivem tudod hogy sose hordanek aranyat." "Egy kek koves gyuru volna az almom" " fujj de ronda az a voros ko sose vennem fel" Nagyon orulok neki, de kicsit rafagyott az arconra a mosoly, mikor meglattam. Merjek szolni? Eleg rossz 24 evesen aranyat hordani. Kb 50-nek erzem magam vele, plane ezzek a ronda rubin kovel. Mit tennetek hasonlo helyzetben?
2014. okt. 20. 08:57
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 anonim ***** válasza:
68%
akkor ha én 21 évesen arany gyűrűt hordok, akkor öreges vagyok? :O
2014. okt. 20. 14:55
 52/75 anonim ***** válasza:
96%
Nekem azért böké a csőrömet, hogy hogy lehet, hogy 1. Ismer 5 éve; 2. annyiszor elmondtad, hogy mit nem szeretsz; 3. a barátnőd konkrétan megmondta neki, hogy NE vegyen neked piros köves sárga arany gyűrűt. Erre ő elment és vett egy piros köves sárga arany gyűrűt. Csak nekem tűnik föl, hogy ez nem normális viselkedés?
2014. okt. 20. 15:00
 53/75 A kérdező kommentje:
Kedves 13.13-as! 2014 van es huszonevesek vagyunk. Nen arany lesz a karikagyuru.
2014. okt. 20. 15:54
 54/75 A kérdező kommentje:
14:55-os. Nem az a lenyeg, hogy nekdd tetszen. De en a magam reszerol orgesnek tartom a sarga aranyat,folleg magamon.
2014. okt. 20. 15:57
 55/75 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezö, mit vergödsz itt?Add neki vissza, ha nem kell.én mondjuk tuti, h nem csinàlnék ebböl problémàt, ez csak egy gyürü, könyörgöm!!Akkor elmondom, h velünk mi történt.Mi még csak eljegyeztük egymàst, de mindkettönknek lett karikagyürüje, amit a völegényem két nappal az eljegyzés utàn elhagyott.én még ebböl Sem csinàltam abszolut problémàt, söt még én vigasztaltam.Aztàn vettünk egy mäsik ugyanolyat, és kész.én is agyalhattam volna rajta, hogy uuuuuuristen, hogy tehetett ilyet, de mire jo ez?az csak egy gyürü, a szerelem meg ugyis örökké tart:-) (legalàbbis nagyon remélem :-)))
2014. okt. 20. 16:06
 56/75 anonim ***** válasza:
36%

"2014 van es huszonevesek vagyunk. Nen arany lesz a karikagyuru."

Huh.

Magyarra fordítva csak a trendiseg számít es teszel a hagyományokra.

2014. okt. 20. 16:06
 57/75 anonim ***** válasza:
Elözö vagyok.az lett volna a mondanivalom, hogy én tuti nem bàntanàm meg azzal, hogy visszaadom neki azt, amit ö szeretettel kivàlasztott, bärmilyen ronda legyen is.Szämomra nem jelentene problémàt, pedig én sme szeretem az aranyat, és szeretek divatosan öltözni.De nyilvàn nem vagyunk egyformàk, ha te nem tudsz ezzel a problémäval együttélni, akkor mondd meg neki, hogy cseréljétek be együtt egy màsikra.
2014. okt. 20. 16:09
 58/75 A kérdező kommentje:
Mi tiszteljuk a hagymonayokat, mint a lakodalmaszenet, verseket szavalo ceremonimeszert, sargaarany gyurut, csak inkabb mas eskuvojen. Nem a mi vilagunk, nem eroltetjuk magunkra.
2014. okt. 20. 16:21
 59/75 anonim ***** válasza:
De most ez a gyürüt elvileg ugyis csak az esküvöig kellene hordanod, nem?én nem tudom, hogy mennek ezek a dolgok.De sztem addig hordhatnàd, utàna meg hordod a màsikat, amit együtt vàlasztatok ki.
2014. okt. 20. 16:25
 60/75 anonim ***** válasza:
65%
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én sajnàlom szegény völegényt:-( Nekem nagyon rosszul esne, ha a menyasszonyom visszaadnà a gyürüt azzal, hogy nem tetszik.Jo, valahol a menyaszsonyt is meg lehet éRteni, de ebben az esetben én nem adnàm vissza a gyürüt.
2014. okt. 20. 16:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.